×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Collumn Den Helder op zondag

Collumn Den Helder op zondag


Ja ja, al twee dagen hard naar uitgekeken, om vandaag het wekelijkse krantje te kunnen lezen, geheel op legale wijze. Ik bedoel, dat blaadje heet toch niet voor niets ‘Den Helder op Zondag’…

Dus kopje koffie erbij, een rokertje in de aanslag, verstand op 0, nou ja, oké op plus 5, we willen toch wel weten en onthouden wat er in staat. En zo heb ik er toch wel 20 minuten over gedaan om de redactionele stukjes te lezen.

Twintig hele minuten heb ik mij geworsteld door de pagina’s 1, 3, 4 en 5, waarvan pagina 4 en 5 het stadnieuws waren, met berichtgevingen over de gemeente, Inclusief de kap, sloop en bouw vergunningen, de vernieuwing van de bruggen.

En niet geheel onbelangrijk: de collumn van ons aller burgervader, met dit keer een diepzinnige gedachte over de klimaatakkoorden in Parijs en de terrasverwarming van Zeerijp. Het is maar dat we het weten, geen woord over ‘onze mooie stad’.

Tja, twintig minuten over een zwerfwandeltocht op 15 februari. Een stukje redactioneel om je geliefde te verrassen op Valentijnsdag, afscheid van de directrice van de ZMLK de Meerpaal (ik wens haar succes in haar verdere carrière). 

Suzuki zit in de lift, verkoop cijfers nemen toe. De omzet stijgt dus, maar of dat ook meer banen oplevert is mij volstrekt onduidelijk. Een nieuwe keuken nodig? Je haalt hem nu bij Grando keukens met extra voordeel!

Een cultureel uitje in de kunsthal ‘Dubbele dichters’ op 11 februari, het is maar dat u het weet en de senioren kiezen, waar  11 (Waar een stad niet groot in kan zijn..!) politieke partijen 5 minuten spreektijd krijgen om vervolgens afgevuurd te worden met de vele vragen die er denk ik ook wel onder de senioren leeft.

O en vergeet even niet dat in de regio je gratis kaarten kunt winnen voor de huishoudbeurs. Wel even naar Amsterdam, maar goed, met de trein kom je daar wel!

Dan is het nu tijd voor de tweede helft:

De komende twee uur ben ik alle advertenties minutieus aan het uitpluizen. Het is maar dat u het weet dat wij zoveel adverteerders hebben, die deze 4 pagina’s aan redactioneel mogen betalen…

De krant ‘Den Helder op zondag’, toch fijn dat we wat te doen hebben op deze druilerige dag.

Ach, vergeet ik toch te melden dat ik me ook nog een uurtje of wat kan vermaken met de bijlage: Palliatieve zorg; Ik leef mijn leven tot het einde…

Dat zou ik dan maar doen.

Fijne zondag!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties