De eerste schepen welkom geheten vanmorgen...

De eerste schepen welkom geheten vanmorgen...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Was een beetje jammer dat het vanmorgen nog wat heiig/mistig was op zee, waardoor de Tall Ships op de rede van Texel niet goed te zien waren. Dus maar even de havens door met de vrouw, om de eerst schepen op de gevoelige plaat vast te leggen...Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooie plaatjes Peter!
| 18:34 |
Dank je wel man!
| 20:42 |
:)
| 21:22 |
Oh, is het weer zo ver? Ik kijk van een flinke afstand mee...
| 15:04 |
Het is weer zover! Morgen middag en avond ben ik er weer en dan zondagmorgen nog een poosje :-)
| 15:09 |
ik ben het pas via online vrienden (toen nog op het VKblog) gaan waarderen. die waren altijd zo enthousiast... geloof dat in Italie ook wel eens iets dergelijks is, daar zou ik natuurlijk wel heen kunnen...
| 15:12 |
Als het is, zou ik zeker eens gaan kijken, het is prachtig die oude tallships!
| 15:57 |
als ik in Livorno ga wonen, zal er vanzelf wel eens iets op mijn pad komen. ik geloof ook in La Spezia.
| 16:08 |
:-)
| 16:14 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen