×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


De weg naar succes... 3

De weg naar succes... 3


Degene die mij volgen weten het wellicht nog wel, mijn eerdere blogs over de weg naar succes. Je vind ze op de volgende linken.

Eindelijk heb ik gisteren mijn nieuwe rolstoel gekregen. Eindelijk, vanaf de aanvraag tot gisteren, heeft ongeveer 7 maanden geduurd. Eindelijk, vanaf 5 maart, de aanvraag tot gisteren dat de rolstoel werd geleverd. Eindelijk…!


Vandaag heb ik dan ook maar eens wat puntjes op de spreekwoordelijke i gezet. Een uitgebreide e-mail van 5 pagina's naar de verantwoordelijk wethouder, waarin ik begonnen ben met een 'lof uiting' naar één van hun medewerksters:


Mag ik u allereerst wijzen op uw fantastische medewerkster: mevr. X.

U heeft hiermee een adequate, zeer professionele medewerkster op de juiste plaats weten binnen te halen. Mede dankzij haar kordate en doortastende optreden afgelopen week, heb ik nu na 7 maanden (…!) eindelijk gisteren mijn nieuwe rolstoel heb mogen ontvangen!

Ik had ook het idee om de gehele e-mail hier te publiceren, maar ben hier op terug gekomen. Binnen 10 minuten nadat ik de mail verzonden had, belde de wethouder mij persoonlijk op om mij allereerst te bedanken voor de uitgebreide e-mail en zijn afschuw dat het allemaal zo lang heeft moeten duren. Hij was, met mij, teleurgesteld dat dit zo traag ging.

Gelukkig heeft hij ook in de gaten dat de firma Jens op dit moment hun werk niet goed doen en dat dit MOET veranderen. Nee, de firma Jens ben ik echt niet over te spreken, van het kastje naar de muur worden gestuurd. Lange lijnen en geen vaste contact personen. Het is zeer vervelend en irritant.

Ik hoop dat de wethouder mijn brief dan ook onder hun aandacht zal brengen, dat ook de firma Jens in zal gaan zien dat dit niet zo behoort te gaan en dat de klant tevredenheid op dit moment ver te zoeken is!

De komende weken nog wat zaken regelen. Zo moet het nieuwe kussen nog worden aangepast (foutje van de firma Jens, of niet opgeschreven door de vertegenwoordiger…?!), en een afspraak maken bij de fabriek van Roam voor het in orde maken dat de handbike op de nieuwe rolstoel over gezet kan worden. Ook dit was niet door gedrongen tot Jens, dat hiervoor nog even een opdracht uit gezet moest worden.

Als het goed is hebben ze dit gedaan, want ik ga morgen ochtend bellen met de fabriek en dan kan ik hopelijk in de herfstvakantie terecht om ook dit laatste onderdeel te installeren, zodat ik volop kan gaan genieten van mijn nieuwe bolide…

Nou ja, eind goed, al goed!

De weg naar het succes is niet altijd even geplaveid, maar met wat geduld, heel veel geduld en nog meer geduld, kom je er wel ;-)Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties