Gordijntje maken voor de boot...

Gordijntje maken voor de boot...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag maar eens de ijdele moed opgevat om te proberen gordijntjes te maken voor de boot.

Nu had ik al een poos geleden wat stoffen gekocht bij een vriendin in Vroomshoop, waarvoor natuurlijk even reclame: Atelier Moi Mi van Emmie van de Griend. Niet de duurste hoor, van 3,50 euro per meter, in crème achtig wit en blauw. Van het wit heb ik meer dan genoeg, dus als het niet goed is, kan ik het altijd nog een x doen.

Eind december heb ik bij Action een goedkope naaimachine gekocht voor 50 euro. Eigenlijk ook van wege de oudste, die altijd met naald en draad zit te rommelen. Ze vind dat echt leuk, dus toen besloten iets te kopen waar ze wat mee kan en om het te leren.

En dat kwam vandaag dus goed uit!

Want zelf heb ik nog nooit een naaimachine aangeraakt en was het om eerlijk te zijn ook niet van plan, maar ja, je moet toch iets ;-)

Dus de ijdele moed gevat en wat zoompjes vanmiddag zitten naaien. Nu is het niet echt top geworden, iemand die beter kan naaien, zal waarschijnlijk wel beginnen te zeuren en zo, maar hey: ik heb het mooi wel even zelf gedaan en ik ben er best trots op! :-)


Nu nog even zitten, zo meteen eten en om 18.00 uur weer paraat bij karate van de meiden!

Mooi dagje zo.

Morgen op pad voor een mastvoet voor de boot...Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel creatief Peter.
| 16:03 |
Dank je wel.
| 16:05 |
Eigen werk is altijd mooi
| 13:24 |
Zeker weten.
| 14:32 |
Super dat je dit zelf doet Peter, respect
| 12:22 |
Dank je, had gehoopt dat jij het even kwam doen...
| 12:37 |
Yes, ik leer zondag ook voor het eerst werken met een naaimachine. Mijn oma gaat het me leren :-)
| 16:43 |
Wat goed, ik vind het nog wel een dingetje hoor ..
| 17:03 |
Mij hoor je niet zeuren hoor, respect is wat ik zeg!
| 16:35 |
Thanks ;-)
| 17:04 |
Al doende leert men en misschien krijg je er nog wel echt plezier in.
| 16:16 |
Dat denk ik niet, maar je weet het immers nooit... ;-)
| 16:19 |
Nog een fijne rest van de dag, Peter. :-)
| 16:10 |
Dank je wel Rudi, jij ook!
| 16:13 |
:-)
| 11:09 |
Ik ben trots op je
| 15:57 |
Dank je wel :-)
| 15:59 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen