×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Mijn invulling van de Liebster Award


Ook ik moet er aan geloven, uitgenodigd door Life by mama Linda (die overigens de Liebster-Award hier introduceerde, en de volgende personen hebben mij ook genomineerd, al waarvoor mijn hartelijke dank:

Erkaryam

Bloggerda

Monstermam

Vlindertje73

& last but not least: Vicky.

Wat is de Liebster Award?

De Liebster Award is een virtuele Award voor beginnende bloggers om de persoon achter het bloggen beter te leren kennen. En zo kan je ook nieuwe blogs leren kennen en krijgen de beginnende blogs wat meer aandacht. Ik kreeg de Award van bovenstaande personen en mag hem nu doorgeven aan anderen.

De regels

-Bedank de persoon die jou heeft genomineerd

-Post een link naar zijn of haar blog

-Zet een foto van de award op je blog

-Beantwoord de vragen van de persoon die jou heeft genomineerd

-Nomineer 5 tot 11 blogs

-Bedenk 10 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert

-Informeer de bloggers die je zelf hebt genomineerd en bezorg hen de link van je eigen blogpost

-Kopieer deze regels in je eigen blogpost

Omdat ik door verschillende mensen ben genomineerd, heb ik de keuze laten vallen op de vragen van Bloggerda. Dit heb ik gedaan door namen op een papiertje te zetten van degene die mij genomineerd hebben en er 1 uit te trekken. Anders werd het te veel van het goede ;-)

De vragen:

1. Hoe ben je bij Yoors terecht gekomen?

2. Wat zijn je hobby’s?

3. Zou je het leuk vinden om Yoorsies te ontmoeten?

4. Heb je een baan en zo ja, welke?

5. Heb je kinderen, hoeveel?

6. Wat is je lekkerste snack?

7. Denk je nog wel eens aan je eerste liefde?

8. Wat vind je het leukst op Yoors?

9. Welk genre boek lees je graag?

10. Hoe oud ben je?

Mijn antwoorden zijn:

1. Door André Miedema van https://easysail.nl/

Helaas is André gestopt met bloggen/posten hier op Yoors. Uiteraard kun je hem nog wel volgen op Twitter.

2. Ik heb twee echte hobby’s en 1 wat ik graag doe: mijn hobby’s zijn mijn boot en de caravan. Heerlijk genietend van het water, pruttelend (tot op heden) over het kanaal, of heerlijk zittend bij de caravan, genietend van de prachtige natuur en een hengeltje uitgooien. Daarnaast doe ik graag de weerbaarheidstraining bij BSC Kokoro. Naast het trainen, mag ik de leraar/Sensei terzijde staan en ben ik oa contactpersoon voor de school waar wij de trainingen mogen geven.

3. Hier kan ik heel kort over zijn: JA.

Echter is het voor mij lastig plannen op de langere termijn ivm mijn gezondheid die van dag tot dag fluctueert. Lastig, maar het is niet anders…

4. Ik heb geen baan, sinds het jaar 2000 ben ik 100% afgekeurd. Wel mag ik wat lichte vrijwilligerswerk doen bij mijn vrouw haar werkgever en ben ik uiteraard graag te vinden op boot of caravan.

5. Ik heb twee kinderen, twee dochters, respectievelijk 10 en 12 jaar jong.

6. Mijn favoriete snack is toch wel de oer Hollandse frikadel, heerlijk gewoon!

7. Nu je het zo vraagt weet ik me haar goed te herinneren en het is jammer dat die liefde helemaal over is gegaan…

8. De interactie! Hoewel sinds de pageviews de interactie wel heel erg achteruit is gegaan en mensen meer en meer zijn gaan delen vanwege de inkomsten. Erg jammer, hierdoor zie je nu wel duidelijk een verschil tussen de mensen die bloggen om te bloggen en dit leuk vinden en zij die het om het geld doen…

9. Er zijn eigenlijk twee boeken die ik heel graag lees: de Bijbel, voor mij leidraad in het leven en een heerlijk boek om de grootsheid van God in verwondering te doorspitten en zoeken naar de vrede die hij wil geven aan deze wereld en hoe ik zelf daar handen en voeten aan zou kunnen en mogen geven; een boek wat ik ook erg mooi vind is van Gene Edwards: gekruisigd door mede chirstenen. Een boek wat laat zien dat ook het christendom vol zit van haat en jaloezie, wrok en nijd, maar ook hoe dit te doorbreken en er vrij van te komen!

10. Op het moment van schrijven ben ik 41 jaar jong… ;-)

Nou dit was dus mijn bijdrage aan de Liebster-Award.

Ik wil graag de volgende personen voordragen (en ik hoop dat dit voor jullie nieuwe mensen zijn…):

Simon van Groningen; Ik ‘ken’ Simon persoonlijk en ben van mening dat hij in de korte stukjes die hij ook hier op Yoors, vaak de spijker op de kop slaat!

Ton Jakobs van InGodsVeiligeHanden; Ton en zijn vrouw Mary zijn de website www.ingodsveiligehanden.nl begonnen en voor hen heb ik de website in een nieuw jasje mogen steken. Ook schrijf ik zelf op het forum onder de naam Kracht Voor Herstel. Op het moment even op een laag pitje door persoonlijke omstandigheden.

DevilisiousWoman; Een leuke, lieve meid die we veel te weinig horen! ;-)

Jolijn; Jawel, de underdog volgens sommige hier op Yoors, er is wat afgezeurd over haar (soms) korte reacties op foto’s. Dit vind en vond ik onterecht! Sommige mensen zetten er zoveel foto’s op, dat er niet veel anders meer over te zeggen valt, of je zegt gewoon niks meer, maar ja, een reactie levert in elk geval 3 punten op ;-)

Irene Schievink; Ik mag regelmatig even gluren bij deze jonge juf van de middelbare school en geniet van haar blogs!

En als laatste: SYScheck! Die gozer heeft gewoon een verhaal te vertellen!!! Goede vriend, pracht kerel.

De volgende vragen zijn voor jullie:

1. Hoe ben je bij Yoors terecht gekomen?

2. Wat zijn je hobby’s?

3. Ben je gelovig, (opgevoed, later tot geloof gekomen, of 'geloof je het wel'?)

4. Heb je een baan en zo ja, welke?

5. Heb je kinderen, hoeveel?

6. Wat is je lekkerste snack?

7. Denk je nog wel eens aan je eerste liefde?

8. Wat vind je het leukst op Yoors?

9. Welk genre boek lees je graag?

10. Hoe oud ben je?


Als jij er niet tussen staat, niet getreurd, ik hoop dat ik voor nu eens wat nieuwe namen er in heb kunnen sturen ;-)
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts