Re: Ik voel mij vervreemd van wat ik eens 'het Christendom' heb genoemd

Re: Ik voel mij vervreemd van wat ik eens 'het Christendom' heb genoemd


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Over onrecht mag je niet spreken, de mat van de liefde is inmiddels zo hoog dat je je bek er over breekt bij het binnen komen, omdat er zoveel onder is geveegd. We maken ons liever druk om ons eigen behoudt en de ‘eindtijd’, dat we vergeten dat onze buren met beide poten op weg zijn richting de hel!

Lees verder door op de afbeelding te klikken!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
De mat van de liefde... nou :(
| 08:29 |
Tja...
| 10:59 |
Ik ga het even lezen!
| 17:40 |
:-)
| 20:38 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen