Webshop Levend Water Almanak

Webshop Levend Water Almanak


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag eens even bezig geweest met Spreadshirt en het idee om t-shirts te laten drukken. Dus heb ik een vriend van mij gevraagd twee afbeeldingen om te zetten naar Vector afbeeldingen en die geüpload in het systeem van spreadshirt.

Niet een ontwerp wat heel erg hard zal gaan lopen, daarvoor heb ik het niet gedaan en dat is het minste waar ik me druk om maak. Nee, zelf wilde ik een t-shirt met eigen logo en bedacht toen om nog een tweede versie te maken. Dus nu heb ik het logo van onze vlag 'geloof, hoop en liefde' op een shirt staan en een tweede bedacht met het thema Zeilen met Jezus. Dat werd dus een kompas, eerder had ik al wat studies gepubliceerd met dit thema en toen dezelfde afbeelding gebruikt.

Nou hieronder dus een vijftal artikelen die we er nu op hebben staan, maar er staan er nog veel meer op! Shirts, hoodies, vesten, tassen en nog meer allemaal met onze afbeeldingen/logo's!

Neem gerust eens een kijkje en wie weet, ben jij wel mijn eerste klant, dat zou ik leuk vinden!

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel erg mooi gedaan.
| 01:27 |
Dank je wel!
| 06:58 |
Ziet er allemaal goed uit Frutsel heeft een punt geef hier al meer informatie over je producten! 
| 08:39 |
Op zich een punt, maar niet elk shirt heeft dezelfde prijs. Ook niet elke beker heeft dezelfde prijs. 
| 10:24 |
Je zou dat kunnen ondervangen door een vanaf prijs te benoemen, dan heb je wel al een prijsindicatie!
| 11:31 |
Of mensen nemen even de moeite om te gaan kijken ;-) Ik ben nu nog met een ander ontwerp bezig, die komt binnenkort en zal 2 euro goedkoper liggen waarschijnlijk als de rest. Zodra dit klaar is, zou ik kunnen kijken wat evt. vanaf prijzen zullen worden. Eerst maar eens de aandacht richten hierop...
| 13:11 |
mooie aanvullingen voor je shop !
| 22:36 |
Zeker weten! Dank je wel. Heb nu ook een 'lijntje' opgezet met ons logo 'Geloof, Hoop & Liefde', maar dan zonder reclame uiting er op, die is een euro duurder 😏
| 23:24 |
dat vind ik wel een goed idee !
| 12:00 |
Dat wel, jammer dat die dan eigenlijk weer net te duur wordt (vind ik persoonlijk), maar we zijn in de opstartfase, dus er kan nog van alles gebeuren. En ik ben nu nog bezig met een derde, maar dat zal nog even duren.
| 13:13 |
Misschien ook handig hier al wat prijzen te noemen?
| 21:04 |
Zou kunnen, maar denk dat het handiger is om te gaan kijken in de webshop, omdat prijzen verschillen wat betreft uitvoering, kinderen/volwassenen en overige producten 
| 21:42 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen