Review | Freeman charcoal gel mask

Review | Freeman charcoal gel mask


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag review ik voor jullie een gezichtsmasker/scrub van Freeman. Namelijk de charcoal + black sugar gel mask en schrub. 

Het masker is geschikt voor alle huidtypes, reinigt de huid tot diep in de poriën en helpt onzuiverheden te verwijderen. Het is een 2-in-1 product: het is geschikt om zowel als masker en/of als scrub te gebruiken. De ingrediënten zijn grotendeels natuurlijk en het product is vegan.

Deze is te koop bij de kruidvat voor €4,05. 

Wat belooft dit masker?

Dit gezichtsmasker heeft een tweevoudige werking;

• Reinigend: actieve houtskool is van nature reinigend en helpt olie en onzuiverheden te verwijderen, zonder dat je huid uitdroogt.

• Scrub effect: zwarte suiker heeft de werking van een scrub en helpt op deze manier oude huidcellen te verwijderen. Het resultaat is een zachte, schone huid.

Mijn indruk

Het is een fijn masker die je gemakkelijk kunt aanbrengen. Je doet een klein beetje in je handpalm en smeert het met je vingertoppen uit over je gezicht en eventueel je nek. Masseer het zachtjes in en laat het 5-7 minuten inwerken. Na deze minuten kun je het afspoelen met lauwwarm water. 

Door het scrubben van de huid wordt mijn huid lekker zacht en voelt het fris aan. Ik vind de werking van dit masker erg fijn. En heb hem daarom nu ook al voor de tweede keer gekocht. 

Conclusie

Als je op zoekt bent naar een heerlijk gezichtsmasker en tegelijk een scrub dan heb je je nieuwe favoriet gevonden. Ik geef dit masker echt een 10 en heb hem dan ook aanbevolen bij veel vriendinnen die hem nu ook wekelijks gebruiken. Dit masker is zeker de moeite waard!

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben meer van de peeling maar met deze heb ik inderdaad ook wel eventjes in m'n handen gestaan omdat ik er toch wel benieuwd naar was.

Toch maar even proberen als ik het zo hoor :)
| 21:55 |
Lijkt me heel fijn
| 16:28 |
Lijkt me heerlijk 
| 17:14 |
Echt een heel fijn maskertje vind ik dit
| 19:58 |
Ik zweer bij dit masker!! Echt heeel erg fijn
| 19:54 |
Lijkt me een fijn masker
| 19:53 |
Ik ga hem zeker proberen!
| 19:38 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen