Wetboek voor bloggers

Wetboek voor bloggers


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hooii allemaal,


Laatst heb ik een boek besteld, het wetboek voor bloggers. Het leek mij een erg leuk boek – omdat ik natuurlijk zelf ook een blogger ben – en ik was gewoon benieuwd naar hoe het boek is. Vandaag ga ik het dus voor jullie reviewen :) .


Dit boek heb ik op bol.com besteld, voor €22,95. Het boek werd niet gewoon bezorgd en klaar, maar toen ik de verpakking openmaakte, zag ik dat er ook nog een kaartje bij zat (‘veel plezier met dit boek!’) en een pakketje met een notitieboekje, pen en oploskoffie. Heel attent!

Dit boek heeft niet veel plaatjes en af en toe best lastige woorden, naar mijn idee. Maar verder ben ik er heel erg tevreden over, want het geeft goede informatie, heeft leuke interviews en is een dik boek (met veel informatie dus, heel handig!). Ik geef dit boek een 8,5!


Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden, liefs!

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (17 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je hebt het zo te zien direct in praktijk gebracht. Vooral de mogelijkheid om op de foto's te klikken en dan jouw comments erbij.
| 04:14 |
heel leuk artikel interessant erg !!
| 07:03 |
Dit boek lijkt me erg handig!
| 20:00 |
Ik vind je blog wel wat summier, ik had graag meer gelezen over hoe je tot je oordeel gekomen bent.
Ik heb het boek zelf even doorgebladerd maar toch niet gekocht. Ik ben zelf master student Nederlands recht dus de informatie is voor mij niet nieuw. Ik vind de titel niet heel goed gekozen omdat het niet enkel een juridisch naslagwerk is. Het is voor de beginnende blogger absoluut een prettig boekje denk ik.
| 12:14 |
Ik weet niet of je het hebt gezien, maar als je op de foto's klikt, staat er bij wat ik er van vind, etc. Ik snap het als je dit niet hebt gezien (het is natuurlijk niet heel duidelijk), ik ga dit nog even aanpassen. Daar kun je dus lezen hoe ik tot mijn oordeel gekomen van.
| 13:03 |
Lijkt me een leuk boek, misschien wordt het met de kerstman gebracht...
| 12:13 |
Leuk artikel! Ik twijfel al een tijdje om dit boek te bestellen.
| 10:23 |
Leuke blog , ik doe het wel zoder boek .
| 20:09 |
Leuke review. Ik heb voorlopig genoeg aan mijn eigen wettenbundels.
| 19:25 |
interessant boek, ik heb hier ook een boek liggen voor bloggers
| 16:18 |
Interessant, dank voor de tip!
| 16:00 |
Weet je dat ik voor Yoors een van de eerste bloggemeenschappen in Nederland had? Http://punt.nl bestaat nog steeds.
| 14:59 |
Lijkt me een er interessant boek!
| 14:56 |
Handige tip dank je wel
| 13:19 |
Heel erg bedankt voor deze tip
| 11:19 |
bedankt voor deze tip, lijkt me erg interessant!
| 11:13 |
Ik sluit mij aan bij Elisabeth :)
| 10:49 |
Ik ben heel benieuwd wat het boek verteld over rechten en/of plichten van bloggers.. Misschien kun je daar nog eens een blog over schrijven. Of je er dus daadwerkelijk wijzer van bent geworden..
| 10:36 |
Ja, bedankt voor de tip! Zal ik zeker doen :)
| 14:24 |
Ik ben echt benieuwd...
| 14:58 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen