Mijn verhaal..

Mijn verhaal..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoe het begon..

Burn-Out, ontslag, kinderen?? Waaraan zou het liggen, ik weet het niet! Ik voel me al een hele tijd (ruim 2 jaar) ongelukkig, me niet goed voelen in men vel, loop op de tippen van men tenen, heel prikkelbaar en soms heel boos, na een poosje antidepressiva waar ik trouwens angstaanvallen van kreeg en 10 kg aankwam voelde ik me nog steeds heel "ongelukkig" ik moest gaan uitzoeken hoe dat kwam, ik ging me echt gaan focussen op mijn gezin die bestaat uit mijn eigen zoon van bijna 8 jaar en mijn man "zijn zoon" waar ik later in een ander blog op terugkom, mijn man en mezelf. Mijn zoon vraagt heel veel aandacht en is een echt mama's kindje, hij zorgt er ook voor dat alles in ons gezin soms helemaal rond hem draait. Mijn man zijn zoon die zie ik ondertussen niet meer (later daar meer over) dus mijn man voelt zich hier natuurlijk heel erg uitgesloten wat natuurlijk heel normaal is. Zo ben ik erachter gekomen dat ik helemaal niet meer verliefd was op mijn man, geen enkele aantrekking meer.. Ik kan alleen maar denken aan rust en slaap.. :( erover praten ging ook al van kwaad naar erger zodus..

Morgen, straks.. D-Day! De scheiding zal "in gang" worden gezet maar weet niet of ik nu verdrietig of juist opgelucht moet zijn.. ik denk beide, als ik denk aan hoe het zou kunnen zijn zal er tijd zijn voor leuke dingen.. niet meer van "moeten" ik wil niet meer geleefd worden! Terug een gelukkige mama zijn al moet ik al heel ver terugdenken aan hoe dat toen voelde😕
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel sterkte de komende periode!
| 22:00 |
Heel veel sterkte en succes. Komt heel bekend over
| 16:00 |
BLijf geloven in jezelf en dat je alleen het beste verdient!!
Heel veel succes!
| 16:30 |
Als jij achter deze beslissing staat, ga je heel sterk uit de strijd komen. Je gaat absoluut nog even een zware weg tegemoet, maar geloof me, je gaat weer genieten van het leven en al het moois daarbij. Ik heb inmiddels 17 jaar geleden ook deze stap gezet en nog geen seconde spijt van gehad. Zelf al weer bijna 15 jaar getrouwd met een schat van een man. Heel veel sterkte de komende tijd, volg je hart, dan is het altijd goed.
| 06:43 |
Wauw sterkte hoor. Ik hoop dat je eruit komt.
| 23:26 |
Sterkte.. Veel wijsheid en kracht gewenst!
| 23:10 |
| 23:17 |
Heel veel sterkte hoor meid, ik vol je.
| 23:07 |
Dank je wel
| 23:17 |
Volg moet dat zijn, dat snapte je wel hĂš.
| 23:21 |
Veel sterkte in deze periode!
| 22:58 |
Dank je
| 23:17 |
Dank je
| 23:17 |
Tja, alles heeft zo zijn voordeel :-)
| 13:43 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen