×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn verhaal..

Mijn verhaal..


Hoe het begon..

Burn-Out, ontslag, kinderen?? Waaraan zou het liggen, ik weet het niet! Ik voel me al een hele tijd (ruim 2 jaar) ongelukkig, me niet goed voelen in men vel, loop op de tippen van men tenen, heel prikkelbaar en soms heel boos, na een poosje antidepressiva waar ik trouwens angstaanvallen van kreeg en 10 kg aankwam voelde ik me nog steeds heel "ongelukkig" ik moest gaan uitzoeken hoe dat kwam, ik ging me echt gaan focussen op mijn gezin die bestaat uit mijn eigen zoon van bijna 8 jaar en mijn man "zijn zoon" waar ik later in een ander blog op terugkom, mijn man en mezelf. Mijn zoon vraagt heel veel aandacht en is een echt mama's kindje, hij zorgt er ook voor dat alles in ons gezin soms helemaal rond hem draait. Mijn man zijn zoon die zie ik ondertussen niet meer (later daar meer over) dus mijn man voelt zich hier natuurlijk heel erg uitgesloten wat natuurlijk heel normaal is. Zo ben ik erachter gekomen dat ik helemaal niet meer verliefd was op mijn man, geen enkele aantrekking meer.. Ik kan alleen maar denken aan rust en slaap.. :( erover praten ging ook al van kwaad naar erger zodus..

Morgen, straks.. D-Day! De scheiding zal "in gang" worden gezet maar weet niet of ik nu verdrietig of juist opgelucht moet zijn.. ik denk beide, als ik denk aan hoe het zou kunnen zijn zal er tijd zijn voor leuke dingen.. niet meer van "moeten" ik wil niet meer geleefd worden! Terug een gelukkige mama zijn al moet ik al heel ver terugdenken aan hoe dat toen voelde😕

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties