Knutselboek voor kinderen met gratis download.

Knutselboek voor kinderen met gratis download.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb deze vakantie een leuk knutselboekje met mijn kinderen gemaakt. We gaan het vanaf nu elk half jaar maken. Ten eerste omdat het zo leuk is, en ten tweede omdat het leuke herinneringen maakt. Zeker omdat ze nog zo klein zijn (kleuters) is het leuk om hun vorderingen te kunnen bekijken.

Op mijn blog deel ik, met voldoende foto's, hoe ik het boekje maakte met materialen die iedereen in huis heeft. En de opdrachten kan je gratis downloaden onderaan de pagina. Je hoeft ze enkel uit te kiezen, uit te knippen en in het boekje te kleven (elke pagina 1 opdracht).

Veel knutselplezier met je kinderen!

www.mamametminder.be/knutselboek-met-herinneringen/

En vertel me zeker wat je van de opdrachten (en het boekje!) vindt!

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel


Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen