Stoppen met roken!

Stoppen met roken!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb om 11.10 een afspraak met de dokter. Vol goede moed gemaakt, zo'n 1.5 week geleden. Ik en mijn (ex)man gaan stoppen met roken. Na het succesverhaal van m'n ouders die gestopt zijn met champix wil ik ook een poging wagen. Vorige week met een vriendin gesproken die het ook via deze weg heeft geprobeerd, die in een depressie belandde. Hier schrok ik behoorlijk van, aangezien ik hier behoorlijk gevoelig voor ben door eerdere depressies.  Ben best benieuwd of hier iemand is die ook gestopt is met roken via champix, hoe pakte dit uit voor jou?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Veel succes er mee!
| 15:13 |
Ik ben gestopt door af en toe te vapen in begin echt nodig gehad nu is die zelfs niet meer nodig.. succes!
| 12:39 |
Ik ben niet met dit middel gestopt. Het bestond destijds nog niet. Zelf heb ik nicotinepleister gebruikt. Dat hielp mij heel goed. Succes!!
| 08:47 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen