×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Terug van weggeweest

Terug van weggeweest


Lieve allemaal. Ik ben een hele tijd afwezig geweest op yoors. Er is een heleboel gebeurd en een heleboel veranderd. Inmiddels woon ik niet meer in Schoonoord maar ben ik weer terug in Emmen. Heb voor mezelf de keuze gemaakt om andere begeleiding te nemen. Ik vond een super leuke organisatie die me ontzettend goed helpen. Ik zit nu in het centrum en heb daar mijn eigen appartement. Binnenkort ga ik hier samenwonen met mijn vriend. Verder gaat het helaas niet echt goed met mijn gezondheid. Ik heb veel buikklachten en loop hiervoor nu in het umcg. Heb al allerlei onderzoeken gehad maar er is nog niks uitgekomen. Binnenkort heb ik nog meer onderzoeken. Helaas beperkt dit me wel in heel veel dingen. Ik kan wel met trots zeggen dat ik begonnen ben met rijlessen en al een heel eind ben. Helaas heb ik niet in een keer mijn theorieexamen gehaald maar de volgende keer beter. Ook heb ik nu 2 plekken waar ik vrijwilligerswerk doe. Dit zijn beide tweedehands winkels. Verder heb ik sinds 17 augustus een nieuwe vriend en ben dolgelukkig met hem. Nou, dit was het wel voor nu. Ik ga proberen weer wat vaker dingen te delen en wat dingen van me af te schrijven want dat doet me altijd goed. ik wens iedereen een hele fijne dag en tot de volgende keer!
johan_jongedijk
Wat naar ook allemaal maar ik wens je veel sterkte ook hoor
04-04-2018 12:48
04-04-2018 12:48 • 1 reactie • Reageer
Manonneke
Ja dankjewel. Ik ben altijd wel redelijk positief maar soms heb je van die dagen. Ik vind het leuk om hier wat dingen van me af te schrijven dus ben blij dat ik terug ben.
04-04-2018 12:55
04-04-2018 12:55 • 1 reactie • Reageer