Daily life of a student

Daily life of a student


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Een doel is een droom met een deadline.

Hoi allemaal! 

Dit is mijn eerste post dus er zullen weinig mensen zijn die dit lezen. Ik zal mezelf even voorstellen: ik ben Manuela, ik ben 19 jaar oud en zit op dit moment in havo 5, twee maandjes van mijn examens vandaan. Hierna wil ik Communicatie gaan studeren in Diemen maar daarvoor moet ik wel eerst slagen natuurlijk. Voor mij is deze blog vooral een middel om alle stress van deze maanden van me af te schrijven en als je je hierin herkent (of je vindt het gewoon leuk om mee te lezen) ben je hier welkom 


Xx

Verwijder dit blok d.m.v. de rode knop met het kruisje en sleep nieuwe blokken hiernaartoe. Het rode kruisje krijg je te zien door op deze tekst te klikken. Bekijk het filmpje hieronder voor een korte uitleg over het slepen van blokken.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Veel succes ermee!
| 11:19 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen