Iets te vroeg gejuicht

Iets te vroeg gejuicht


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sorry Sorry Sorry allemaal....

Ik had heel leuk een berichtje geplaatst dat ik terug was, maar had helaas toch iets te vroeg gejuicht. Wat ik dacht dat het een klein griepje was bleek toch iets meer te zijn.

Inmiddels heb ik (gelukkig) een kleine baarmoeder operatie ondergaan, en heb daar flink van bij moeten komen. Nog steeds ben ik wel erg moe, maar beetje bij beetje dwing ik mijzelf om weer wat te gaan doen. Zoals achter de pc stappen en weer wat leuks neer te zetten hier op Yoors... want zoals ik me de afgelopen weken heb gevoeld ben ik dus absoluut niet, en staat me ook niet aan... hahaha

Wil weer lekker in mijn vel voelen, en ik ga ervoor. Het sporten heeft dus ook al die tijd op zich moeten laten wachten, maar kan je vertellen dat die er binnen kort aan komt die 1e keer... en zoals beloofd zal ik deze ervaring hier met jullie delen.

Ik probeer elke dag weer mee koppie op Yoors te laten zien, want die bank moet gewoon een vijand voor me worden... dus ben heel eerlijk.... Deze "Crazy Mom", voelt zich nu een " Lazy Mom, maar ga heel hard mijn beste doen om hier lekker Crazy te gaan doen.

Veel liefs voor jullie allemaal.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel beterschap gewenst !
| 13:54 |
Dank je wel
| 15:30 |
Jee....weet er alles van...gaat je niet in de koude kleren zitten zo''n operatie...beterschap
| 13:52 |
Nou zeg dat wel... dank je wel Joyce
| 15:30 |
;)
| 16:04 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen