Tipi Tent Maken

" Tipi Tent Maken "


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een stoere Tipi Tent

Je kent het vast wel.... de leuk Tipi Tenten.  Ik vindt ze ook zo leuk he.

Je ziet ze in allerlei leuke kleuren en maten.. veertje erbij, touwtjes noem maar op, en de kids hebben iets ontzettend stoer of sprookjesachtig . Een eigen plekkie, een hut.

Stiekem doet me dat verlangen om weer kind te zijn... hahaha

Ik dacht laatst zo'n leuk ding te willen bestellen voor mijn stoere neefje die vorige week 1 jaar is geworden. Ik ben zo trots op deze kanjer... 8 weken te vroeg geboren, heel lang heel spannend geweest, of het allemaal wel goed zou gaan, maar wat is dat een vechtertje. Hij heeft het zo goed gedaan, en loopt eigenlijk al ver voor op leeftijds genootjes, en dat met een achterstand van 8 weken. Ik dacht, deze Coole Aunt moet deze bikkel wel wat mooi kopen voor zijn 1e verjaardag. 
Mijn broer is net verhuist van een Appartement naar een mooi 1 gezinswoning met een behoorlijke ruime tuin... ik dacht, leuk koop ik een Tipi. 


Maar Jezus Christus, wat een prijzen zeg. Hou ontzettend veel van hem, maar om gelijk een kado te geven van tussen de € 150,- tot € 200,- was me toch iets te jouker. Heb toen maar een een leuk Glijbaantje gegeven, en ook daar was hij niet bij weg te slaan.... maar di Tipi bleef maar in mijn hoofd hangen.

Deze Crazy Mom dacht van, wat die vrouwen kunnen, kan ik toch ook, en dat voor stukken minder geld... Nou zo gezegd. zo gedaan. De naaimachine van me Oma maar eens even afgestoft, richting de stoffen winkel gereden en ontzettend leuke stof in geslagen ( Licht Grijs, met grote witte plussen ) en hup aan de slag. Dus deze Crazy mom is ook nog eens aan het Naaien geslagen... hahaha. En ik moet je zeggen, ik verbaasde mezelf hoe goed ik dit allemaal in elkaar naai. En het is nog leuk om te doen ook. Ben best Trots op mezelf.

Duurde niet lang, dat mijn stiefzusje er ook gehoor van kreeg, haar kleine wordt in September 1 jaar, of ik er ook 1 voor haar kleine spruit wou maken.... tuurlijk lieverd, doe ik voor je.En nu in 2 dagen tijd, komen er allemaal berichten binnen op mijn whatsapp van mensen die ik niet ken ( vriendinnen van mijn stiefzusje of schoonzusje ) die ook allemaal  graag zo ding willen, of ik er ook 1 voor hun kleine kroost wil maken? . Jeetje, dat had ik even niet aan zien komen. " Je maakt het stukken goedkoper dan op internet te verkrijgen is, en ondanks de kosten en wat extra dat je er aan wil verdienen, besparen mensen toch een bult geld dan online te bestellen" zei mijn schoonzus " En ze kunnen zelf aangegeven wat ze willen aan kleuren en dergelijke, dus win-win situatie." Verdien jij er nog een leuk Zakcentje mee ".... 

Heb er dus wel even over na moeten denken, maar heb besloten dit maar te gaan doen. Natuurlijk wil ik de kosten eruit hebben ( ook de tijd die ik erin gestoken heb ) en natuurlijk nog ietsjes extra.... en toch blijkt het dus dat het alsnog goedkoper is.... 

Dan snap ik niet dat mensen die dingen op internet voor zelf geld aan bieden. Maar goed ze doen maar.... ik ga wel lekker mijn gang. 

Ik vindt het leuk om te doen, en dat vindt ik het belangrijkste.
Als de eerste klaar is zal ik hier een foto posten.... 

En deze Crazy Mom vermaakt zich wel... 

Deel gerust deze post als je wilt meedelen in de YP's voor Pageviews...
 ( wordt zeer op prijs gesteld ) 

Lees hier meer Leuke & Interessante Blogs

Deze

Deze Crazy Mom gaat naar de Sportschool

De Postbode een Slappe lach Bezorgd

Schat? Wat Eten we vandaag? Gewoon wat de pot schaft

Wil jij ook graag bijverdienen met bloggen op Yoors?
Bij Yoors wordt je inzet omgezet naar euro's.
Meld je nu aan via de knop 
"Aanmelden" rechtsboven op de pagina of via deze link.

Klik op +Volgen om op de hoogte te blijven van mijn blogs. Laat het me weten, en ik kom je ook gezellig volgen.  (o.a Geschiedenis blogs/ Funny News Blogs/ Crazy Mom Blogs en veel meer...)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dus we kunnen nu tipi's bij jou bestellen begrijp ik?
Onwijs leuk zijn ze. Ik heb geen kinderen, dus aan mij heb je niks wat dat betreft.
| 22:48 |
Ja dat is wel wat ze nu een beetje beginnen te doen... maar wil het wel leuk houden, en tijd overhouden haha. ..
| 23:04 |
Okay bestel ik niet whahahahahahahaha ;-)
| 23:25 |
Gelukkig. .. hahahaha
| 23:33 |
;-)
| 23:42 |
Heel leuk blog! Alles in de tent voor 50%?
| 22:21 |
Haha goeie
| 23:03 |
Geweldig hoe van het één het ander komt. Onze kinderen zijn de tipi-tent-leeftijd inmiddels ontgroeid, maar ik vind 'm erg leuk!
| 16:56 |
Het ziet er zo leuk uit!!
| 16:03 |
ja leuk he... ♥
| 16:37 |
Oooh echt benieuwd naar jouw eerste exemplaar :))
| 06:53 |
hahaha ik ook...
| 16:37 |
:))
| 19:37 |
Leuk! Wel tipi's...
| 04:11 |
| 16:37 |
Super leuk bedacht!
| 13:11 |
Thanx ♥
| 13:46 |
Leuk zeg , ik ga je volgen ;D
| 13:01 |
Wat lief.... dank je wel.... ik volg terug
| 13:46 |
Heel leuk....ik volg je!
| 12:33 |
Ik volg terug als ik dat nog niet gedaan had... dank je wel
| 13:45 |
Ik ga voor mijn kleindochter ook een Tipi maken
Ze zijn zo leuk
| 12:27 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen