Meedoen aan een schrijfwedstrijd


Het is dan toch een keer zover. Ik heb mijn verhaal ingeschreven voor een wedstijd op een andere website. Een verhaaltje verzinnen van ongeveer 200 woorden. Met als opdracht het woord droom erin.  Een uitdaging die ik nog niet eerder was aangegaan. 

Ben er maar een keer voor gaan zitten en heb maar eens gekeken wat er uit mijn pen kwam rollen. Was toch wel tevreden met het resultaat dus heb het maar ingestuurd. Nu is het afwachten wat de rest ervan vindt. Gelukkig is het wel gelezen, dat is voor mij al een geruststelling. Maar spannend vind ik het wel.

Over een week is er meer duidelijkheid, en mocht ik niet bij de beste horen, ben ik in ieder geval weer een ervaring rijker en kijken we gewoon wat er met een andere insteek bij wie weet een volgende wedstrijd te behalen is aan ervaring in het schrijven. 


PS:

Mocht je mijn verhaal willen lezen in bijgaande link is het te vinden:
https://sweek.com/story/BQQLDQlsCAUFBwgJAwEFBw==