×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Verhaaltje schrijven

Verhaaltje schrijven


Om toch lekker bezig te zijn blijven voor mij de 99 woorden verhalen leuk om te doen. Een ingeving en hier een zo kort en bondig verhaaltje over schrijven in niet teveel woorden. Ik schreef al eerder dat het soms lastig is om tijd en ruimte te vinden maar op deze manier blijf ik toch bezig. Ook vandaag is het weer gelukt om toch iets op papier te krijgen... een vorige keer is het gelukt om bij de beste 5 van een week te komen bij Schrijven Online. Daar ben ik toch wel een beetje trots op dus blijf het toch maar gewoon volhouden en wie weet wat het verder brengt. Ik moet ik ieder geval blijven schrijven. Dus voor de liefhebber hier nog een 99 woorden verhaal!


De naaimachine

Sasja kijkt bezorgd. Gaat dit wel passen. Hij lijkt zo groot en lang. Hoe krijg ik dat erin denkt ze en meet de afstand met haar handen. Zo groot en lang heeft ze nog nooit gezien. Toch zou het moeten kunnen. Ze krijgt het er warm van. Een kleur op haar wangen. Het moet toch gebeuren want de klant is en blijft koning. Voorzichtig pakt ze hem in haar handen en voelt hoe zacht hij aanvoelt. Dan legt ze hem op tafel en schuift hem onder de naaimachine. Blijft toch lastig zo’n rits in een winterjas zetten.  
Indigo Vlinder
ik hou van mini verhaaltjes
10-04-2017 18:51
10-04-2017 18:51 • Reageer
_PetitCorbeau_
Heel leuk mini verhaaltje
10-04-2017 14:08
10-04-2017 14:08 • Reageer