×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Online geld verdienen, werkt het nou echt?

Online geld verdienen, werkt het nou echt?


Geld verdienen op internet. Het klikt leuk en makkelijk. Online rijk worden lijkt steeds populairder te worden. Maar wie is hier nou daadwerkelijk rijk van geworden? Maar werkt het nou ook echt? Ik denk enkel de makers van alle geld-verdiensites. Overal kan je je aanmelden om geld te verdienen. Doe mee aan enquêtes, plaats advertenties op je blog, schrijf artikeltjes op grote websites. Het klinkt allemaal erg aantrekkelijk. 

Natuurlijk is het mogelijk om veel geld te verdienen. Mensen met goedlopende blogs verdienen veel aan geplaatste advertenties. Maar voor de meeste mensen is het toch wat minder rooskleurig. Natuurlijk is het leuk om een paar euro te verdienen. Ik doe er zelf ook aan mee door bijvoorbeeld op deze website te schrijven. Ooit deed ik ook mee met online enquêtes waar je omgerekend een euro per half uur mee verdiende. Het beantwoorden van stompzinnige vragen ging me wel vervelen. Ik vind dat het leuk moet blijven. Ik blijf erbij dat mocht je geld willen verdienen, je toch beter gewoon een baantje kan zoeken. Al is het maar als vakkenvuller in een supermarkt of een krantenwijk. Dat betaalt beter, en je bent meer zeker van een inkomen. Al is het natuurlijk wel leuk om hier te schrijven. Ik kan mijn creativiteit kwijt, en heel af het toe levert het een klein beetje geld op. Maar dat is niet waarom ik het doe. Ik heb gewoon een parttime baan.

Mensen, wees realistisch. Rijk worden op internet klinkt te mooi om waar te zijn, en dat is het voor veel mensen dan ook. 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Esther Klomp
Dan heb jij zeker nog nooit van FutureAdpro gehoord? Met dit spaarsysteem is dit niet te mooi om waar te zijn, want dit werkt echt. Elke dag 1% rente ontvangen op jouw inleg. Jouw 50$ is na 120 dagen 60$ waard En 10$ is na 150 dagen 12$ waard En als je iedere keer weer de komende tijd jouw geld opnieuw investeert dan stijgt jouw dagelijkse inkomsten ook meer en meer. En nee, dit is echt geen scam, want ik ken mensen wie hier letterlijk van leven. Wil je meer weten, stuur me gerust een pb of ga naar mijn landingspagina https://adpro.futurenet.club/estherklomp P.s. Mocht jij besluiten om jouw eigen aan te melden via mijn link, dan krijg jij een opstart bonus vanuit mijn team.
25-03-2018 13:31
25-03-2018 13:31 • 1 reactie • Reageer
Mariah
Heel eerlijk vind ik het er een beetje vreemd en onbetrouwbaar uitzien. Als ik google op Future Adpro lees ik veel negatieve reviews over dat het een scam is. Heb jij wel eens daadwerkelijk wat laten uitbetalen op je bankrekening? Ik vind sowieso het doen van een investering altijd een beetje spannend. En waar maakt het bedrijf zelf haar winst mee?
26-03-2018 11:25
26-03-2018 11:25 • 1 reactie • Reageer
GMVDMinimalism
Tsja, nu ik steeds minder kan gaan werken, dankzij deze platformen, denk ik er toch anders over. Ik ben rijk als ik voldoende kan verdienen om te leven, en dat lukt steeds beter! Is voor iedereen anders en ligt ook aan je talent, natuurlijk. Fijne avond!
23-03-2018 20:28
23-03-2018 20:28 • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Wij zijn ook gestopt met euroclix. We werden gek van die enquêtes. Succes.
23-03-2018 13:18
23-03-2018 13:18 • Reageer