Wat is normaal?

Wat is normaal?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben Mariah. Ik ben geen "normaal" meisje, want ja, wat is nou "normaal"? Ik vind dat niemand "normaal" is. Niemand. Iedereen heeft zijn eigen trekjes en gewoontes. Ik ben zo respectvol om anderen in hun waarde te laten, maar als het me te ver gaat, zeg ik er zeker wat van. Klein voorbeeldje: Ik zat laatst in de les, achterin de klas. Een plek waar ik nooit zit. De leraar is even weg en ik hoor om me heen "Kankerzooi", "Wat een kankerles is dit?", "Waar is die kankerleraar?". Hier kan ik dus niet tegen, dus zei ik wat van: "Hebben jullie vanuit huis nog wat respect meegekregen of moeten jullie dat nog leren? Bij deze, doe "normaal"! Er zitten mensen in deze klas die hier wat mee te maken hebben gehad. Doe even "normaal"." Ze gingen rustig verder. En ik? Ik werd uitgelachen. Omdat ik voor een hele groep mensen opstond die er wel wat mee te maken heeft (gehad). Maar waarom werd ik uitgelachen? Mijn conclusie: wat ik deed, past niet bij de normen en waarden van die bepaalde groep mensen waar ik tussen zat. Het was raar; niet "normaal".

Ik wou deze ervaring met jullie delen, om te laten zien wat de mensheid (vooral, naar mijn mening, onder de jongeren) is geworden. Het is niet meer "normaal". "Normaal" bestaat niet en heeft nooit bestaan. Mensen hebben allemaal hun eigen betekenis achter het woord normaal. Mijn betekenis is er niet; voor mij bestaat "normaal" niet.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Beter zou ik het niet kunnen verwoorden..trots op je meis
| 22:19 |
heel goed/mooi geschreven! Ik ben helemaal met je eens
| 17:34 |
Dankje!
| 17:35 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen