Druk, druk....

Druk, druk....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ben ik weer!😃

Allang bedtijd, maar iets zegt me (om 01:04u) dat ik in de digitale pen moet kruipen. Om de drukke gedachtens die in en uit mijn hoofd schieten kwijt te raken. Waarover? Waar te beginnen? Geen idee!!

Zo was ik begonnen bijna een uur geleden...(Inmiddels 01:59u)! Had best een leuk verhaaltje, (vond ik zelf). Foto's toegevoegd, maar dacht mijn heldere geest, misschien leuk de link van m'n videootje er nog ff bij doen. Mijn tekst nog gekopieerd, want wie weet is het straks weg, heb ik het iig nog gekopieerd. 😉 Facebook pagina opgezocht, linkje gekopieerd (daar ging mijn verhaaltje) en terug naar Yoo.rs. Wat denk je?? Inhoud weg!!! En uiteraard écht weg, nadat ik heel slim mijn linkje naar video had gekopieerd....😣 Digitaal wonder!! Écht he....wat leerde ik mijn leerlingen nou als eerste..... OPSLAAN... Desnoods eerst als concept of in een kladblok..... Tóch misschien niet zo'n goed idee om op dit tijdstip nog ff snel iets te schrijven voor je blog.......

Volgende keer maar weer.....Nu toch echt naar mn mandje....


Lieve creatieve groetjes van een (onnozele) (digitale) duizendpoot! ☺️

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ja heel vervelend, ook herkenbaar.
Nog even vlug.....
| 00:56 |
Dat is inderdaad balen en ook erg herkenbaar.
| 15:41 |
Herkenbaar, hihi, dat kan de beste gebeuren :D
| 21:41 |
ik ben ook een digibeet haha
| 12:26 |
Opslaan, dat verstandig stapje dat iedereen wel weet, en niemand voldoende doet...
| 08:18 |
Als digibeet kan ik het nog maar net volgen. :)
| 03:03 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen