Valentijn Workshop

Valentijn Workshop


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Gisteren Valentijn Workshop gegeven op het winkelcentrum Makado in Alblasserdam!!

Spannend... heb ik alles, zou ik toch niet dat meenemen?? Of nee, dat laat ik toch maar thuis... Werkt alles? Toch nog even nieuwe fonts op de lintenmachine zetten? Dat 's avonds om 23.00 uur voor de dag van de workshop..... Wil niet lukken...Nouhjah, dan maar niet. Er staan er toch genoeg op! Op tijd naar bed, morgen lange dag.... In bed komt alles wat ik ingepakt en klaar staat nog even langs.... Daarna passeren alle bakjes uit mijn werkkamer nog even de revu.... Heb ik écht wel alles bij me?? Inmiddels 02.15 uur.... Nu echt gaan slapen....

05.45 uur WAKKER.... Hmmm, toch maar eruit. Gedachten flitsen door mijn hoofd. Kan ik nog even dit en nog even dat.....

Onzekerheid!!

Was dus helemaal niet nodig!! Wat een leuke dag! Ėn wat liep het gesmeerd! Mensen groot en klein schoven door op de banken aan de workshop-kraam. Jassen werden over de banken gelegd alvorens ze plaats namen op de banken. Mouwen werden opgestroopt en materialen op de tafel werden bekeken en uitgezocht om eens lekker mee te gaan knutselen. Startend met het witte papieren tasje volgde al gauw de potjes lijm, vrolijk papier, hartjes ponsen, liefdesstempels en vooral de glitter deed het erg goed! Tasje na tasje werden een kunstobject, die als afsluiter nog eens extra werden benadrukt met een persoonlijk tintje door een eigen tekst op een lintje te drukken bij de linteregen-machine! Hoe leuk! Én wat een mooie aanschouwing van al die blije en trotse gezichten van alle knutselaars!!

Ik ben tussen de drukte door eventjes op een afstandje gaan staan om alles goed in me op te nemen. Het taffereel aan de workshop-kraam... Zo vrolijk, vol aandacht en liefdevolle berichtjes die op de tasjes, kaartjes en lintjes werden gemaakt!!

Ik heb genoten!!!


(Digitaal) Duizendpoot,

Maria 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk om te lezen! Neem je ook een kijkje bij mijn blog?
| 12:28 |
Wat leuk, en nog met kinderen, voor hen is de liefde nog vaak het sprookje van de prins op het witte paard
| 11:02 |
leuke blog Ik volg jou volg jij mij ook en kom je een kijk je nemen want ik heb cool idee dat je hier terug vind op mij blog.
yoo.rs/rait.nesseem/blog/draag-mijn-cool-idee-een-warm-hart-toe-1456009317.html#comments
| 11:37 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen