×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Blog posten vanaf je telefoon


Dit is eigenlijk een test. Omdat ik steeds hoorde en las dat je met je telefoon niet goed een blog kunt plaatsen...

Klopt inderdaad. Een foto uit mijn eigen archief is me niet gelukt, hoewel ik wel alle opties heb uitgeprobeerd. 

Wacht even. Tweede foto is wel uit mijn archief, hoewel ik eigenlijk een andere zocht. Toch al een stap in de goede richting. Verder is er weinig te vertellen. Ik ben in Livorno, eigenlijk op zoek naar een nieuwe woning, maar weet nog niet precies in welke buurt. Het probleem is een beetje dat ik iets leuks wil vinden dat niet duur is. En ook dat ik nog niet weet of en wanneer ik mijn oude huis kan verkopen, terwijl daar mijn keuze voor het nieuwe appartement een beetje van afhankelijk is. Ondertussen ga ik gewoon door met me orienteren en rondkijken. Het is hier nu flink warm, zo heet dat het voor mijn gevoel alleen in de ochtend lekker fris is. Vandaar dus dat ik nu een eind aan mijn verhaaltje maak en naar buiten ga. Over een paar dagen ben ik weer bij mijn computer. Tot dan.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts