Vluchten kan niet meer (uit Benidorm)

Vluchten kan niet meer (uit Benidorm)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Of het zou misschien wel kunnen, maar is zo'n gedoe...

Het was wel even schrikken. Boek ik nietsvermoedend dat hotel in Benidorm, omdat ik er alleen maar positieve verhalen over had gehoord, en dan blijkt dat ze uitgerekend dàt hotel bij de reisdiscounter als Schrijvershotel aanbieden. Hoe komen ze op het idee: een schrijvershotel. Schrijven doe je in je eentje of op een plek waar iedereen met zijn eigen telefoon bezig is. Daar heb je toch geen hotel voor nodig met een naaktstrand en de hele dag drankjes aan de bar en zeven keer per week party? Net of je daar dan ineens inspiratie van krijgt. En als klap op de vuurpijl blijken al die schrijvers toevallig allemaal op Yoors te zitten, waar ik een paar maanden geleden ook lid van ben geworden. Voor de grap, in een opwelling, maar niet om met de hele club opgesloten te worden in een hotel.

Nog een geluk dat ik die suite op de vierde verdieping heb, waar je niet zo erg veel van al die drukte merkt. Benieuwd hoe het verder gaat en of er soms ook iets cultureels georganiseerd gaat worden, literaire stedentrips of workshops met geheime tips en tricks voor de ideale blogger. Je kunt toch niet de hele tijd in de zon liggen, cocktails drinken en tapas eten.

O ja, tapas. Elisabeth organiseert vandaag een tapasmiddag. In de strandbibliotheek, zodat het vanzelf een echte schrijversbijeenkomst wordt. Ik kan goed met Elisabeth opschieten, dus voordat ik er over na had gedacht, had ik al aangeboden dat ik haar wel wilde helpen. En toen zei zij zonder erover na te denken dat ze dat erg op prijs zou stellen... Het was erg gezellig, hoor. En we hebben ook lol gehad tijdens het werk. Maar het blijft werken.

De volgende keer wacht ik eerst af of iemand anders het misschien leuk vindt om in de keuken te staan. Ik was juist gekomen om een beetje te ontspannen en alle stress te vergeten...Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
In de zon liggen zou ook niks voor mij zijn. Ik wil dingen zien :)
| 13:25 |
We gaan gezellig uit eten en een uitstapje maken :-)
| 12:42 |
Vincent bied zich aan, de volgende keer te helpen...
En dan te bedenken, dat de pizza en kant en klaar maaltijden favoriet waren voor ik hem leerde kennen..
Iets met wat makkelijke recepten opschrijven, naar de winkel sturen en kook instructies geven..
Nu kookt hij beter en met meer fantasie dan ik, maar verder is het een schat...
Komen er zo aan hoor, of is de tapas al op ? Dan hebben wij in ieder geval de fruitsalade en kokosnoten nog.
Iemand een schaaltje of rietje ???
| 20:53 |
Zeg maar tegen Vincent dat het echt leuk is om te helpen :)
| 10:44 |
de tapas waren overheerlijk, bedankt
| 19:22 |
Sorry dat ik niet reageerde, maar ik was er lekker tussenuit geknepen. Vind drukte wel leuk, maar niet langer dan een half uurtje...
| 10:35 |
Je moeite wordt wel beloond denk ik ;-)
| 15:27 |
Die tapas? Zijn ze al op?
| 15:30 |
Nee hoor... maar ze smaken geweldig dus ik zou maar even opschieten
| 15:43 |
Ja het is een raar stelletje bij elkaar en toch ook weer niet hier.
Ik ben benieuwd.
| 13:01 |
Mensen gaan zich in grote groepen altijd anders gedragen...
| 13:14 |
Hahaha.. het blijft maf met die Yoorsianen. Ze verspreiden zich echt. Maar het gaat gezellig worden. En vanmorgen was al gezellig, we kunnen het zeker goed vinden met elkaar. Het werk was zeker snel gedaan. Morgen neem ik een dag voor mezelf. Maar vanmiddag eerst 'Tapas on the beach'.
| 12:58 |
Die spontane momenten zijn nochtans de meest ontspannende :) Wacht maar af!
| 12:54 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen