×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Hier ben ik: Lifewithlou


Wie ik ben? Ik ben Marilou, 34 jaar oud en woon in Schijf, Noord-Brabant, vlakbij Breda. Al 11 jaar samen met mijn man/ vriend, sinds 2017 hebben we een geregistreerd partnerschap omdat trouwen voor ons beide niks toevoegt en/of betekent.

Mijn vrienden en familie noemen mij Lou , behalve mijn moeder , want ja ze heeft me niet voor niets zo genoemd zegt ze. Ze wilde een naam die ze niet konden afkorten. Nou mam verkeerde keuze !


Moeder van mijn kleine meisje Djill geboren op 17 april 2017!! Wat je hier van mij te lezen krijgt zal gaan over alles en nog wat , vooral wat mij bezig houdt en beweegt in mijn leven, vandaar de naam lifewithlou. Ook wil ik onder deze naam een eigen blog website gaan opstarten maar dat is weer een later stadium.

Ik ben een echte Brabantse, hou van shoppen , eten en gezelligheid, lekker bourgondisch. Ik ga graag op pad met mijn beste vriendinnetje waarmee ik lief en leed deel en zij begrijpt mij als geen ander. En ja soms verschillen we weleens van mening maar dat maakt het nu juist zo leuk. Samen of alleen verschillende tentjes bezoeken , van lunch tot high tea , noem het maar op.

Thuis heb ik nog een zwarte kat genaamd Frommel rondlopen die de boel onveilig maakt. Echt een schat van een beest en volgt mij overal!

Dan ben ik ook nog in het bezit van een eigen paard, een lieve tinkerruin van 15 jaar oud die de naam Griffin draagt.

Ik werk op het moment als leidinggevende in een indoorspeelparadijs en ben sinds kort een pedicure salon aan huis gestart!

Dus op het moment druk bezig met alles en nog wat! Wil nog verder gaan studeren en wil ook nog veel van de wereld zien samen met mijn man en dochter.

Liefs , Lou


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts