Soms totaal niet op dezelfde lijn....

Soms totaal niet op dezelfde lijn....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Relaties. Ik vind ze soms maar lastig. Hoort het zo te zijn? Zou het soms niet zoveel makkelijker zijn dat je hetzelfde denkt en kan doen? Maar misschien word dat ook maar saai.

Over sommige dingen zijn mijn partner en ik het eens maar soms staan we ook echt lijn recht tegen over elkaar! En dat kan soms pittige discussies opleveren! Maar ik ben die die discussies soms zo moe en zeker als de kleine meid dan ook nog eens ziek is of jengelig is. Dit is nog maar een kleine greep uit mijn relatie maar ik zou er een heel boek over kunnen schrijven!

Tsja misschien hoort dit allemaal wel bij een relatie, je moet er toch voor werken , komt niet allemaal vanzelf.

Bij jullie ook herkenbaar of hebben jullie juist een partner waarmee je zo 1 bent dat je altijd samen door 1 deur kan??

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
In elke relatie zijn er onenigheden. Samen door 1 deur kan altijd aan gewerkt worden. Maar het altijd met elkaar eens zijn word ook saai denk ik.
| 14:06 |
Discussies horen erbij denk ik. Meestal praten we er rustig over en is het snel opgelost. Dat zijn ook geen discussies, eerder meningsverschillen. Over het algemeen kunnen we wel samen door een deur :)
| 17:39 |
Altijd samen door 1 deur gaan, zal nooit lukken als 2 individuen. Als het te vaak gebeurd moet je jezelf afvragen: zit ik wel in de juiste relatie? Zeker in het geval een kind er bij betrokken wordt, in de zin van dat ze merkt dat er spanningen zijn en juist daardoor jengelig wordt. Soms moet je gewoon je eigen weg gaan. Gelukkig hebben wij er weinig last van en zitten over de grote lijn wel op 1 lijn.
| 19:50 |
Ik ben gewoon iedere dag dankbaar voor hem, voor het feit dat hij een andere mening heeft, intelligent is, en anders is dan ik. Er is meer om dankbaar voor te zijn, dan om over te zeuren.
| 10:37 |
dit is een hele mooie !! je hebt helemaal gelijk!
| 12:09 |
Mijn man en ik staan voornamelijk op 1 lijn. Ruzies hebben wij nooit! Soms een meningsverschil, maar nog nooit ruzie gehad in de zin van schelden naar elkaar. Toch is het denk ik heel normaal, we zijn tenslotte allemaal verschillende mensen en niet iedereen denkt hetzelfde. In een relatie is het geven en nemen en soms moet je denk ik ook iets niet "zien" bij de ander. Als je overal op gaat letten en dus overal een discussie over krijgt, dan wordt het er niet gezelliger op. Dit moet wel van 2 kanten komen natuurlijk.
| 09:27 |
Ben een single man, maar over relatie kan ik ook een boek schrijven. Uit ervaring kan ik je één tip meegeven. Doe nooit iets om de "goede lieve vrede" bewaren. Uit liefde of genegenheid is iets anders, maar nooit, echt nooit voor de "goede lieve vrede" ! Denk (ook) aan jezelf!
| 08:01 |
goeie tip. thnx
| 12:09 |
Totaal niet herkenbaar. Ik denk dat je nog het meeste hebt aan het advies van Schorelaar.
| 05:59 |
Je partner is een ander dan jij, waar werd je verliefd op, jaren geleden? Dat was vast niet omdat hij zo op jou leek.
Houd vast aan wat voor jou echt belangrijk is en doe verder water bij de wijn.
| 00:35 |
zo waar inderdaad . dank je
| 12:08 |
Wij zijn twee tegenpolen. Die trekken elkaar aan.
Maar iedereen is anders. Je zult altijd van iemand waar je wat voor relatie dan ook mee hebt, ooit verschillen.
| 23:48 |
ook waar!
| 12:10 |
ik heb geen partner en dit is wel een thema voor me, kijk maar eens bij mijn blogs, ik heb er een aantal over relaties geschreven.
| 22:58 |
dank je. ga ik eens doen.
| 12:08 |
Ik en mijn man zijn iets meer dan 2 jaar samen en denken over t algemeen over alles hetzelfde. Wij praten over alles en zien altijd voor een gulden midden weg. Hebben nooit echt ruzie
| 22:41 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen