Sporten , afvallen, te dik??

Sporten , afvallen, te dik??


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Oke . Nieuw jaar. Tijd om af te vallen.  Maar is het nodig??

Voor mijn zwangerschap woog ik 61 kg. Met mijn lengte van 1.72 cm had ik een normaal BMI tusen de 20 en 25. Tijdens mijn zwangerschap kwam ik 20 kg aan!! Gelukkig is het merendeel er na 8.5 maand al weer af en zit ik nu ergens op de 66 kg. Niet slecht vind ik. Al denkt manlief daar anders over. Volgens hem ben ik niet te zwaar maar eerder out of shape. Nu moet ik hem ergens ook wel gelijk geven, het is allemaal niet meer zo strak en plat.

Maar ja na een zwangerschap is toch alles veranderd en heb ik ineens en eindelijk echt vrouwelijke rondingen. Toch zou ik mezelf toch weer iets strakker zien. Dus niet zozeer bergen kilo's afvallen maar op de buik billen en borsten wat strakker worden.

Maar ik geniet zo van mijn lekkere eten, koffietje hier, lunchen daar, chips, wijntje noem het maar op. Een echte bourgondier.  En nee ga echt niet shaken of strak op dieet. Dat houd ik nog geen week vol.

Dan maar iets minder strak maar wel lekker genietend door het leven. En manlief, tsja ook hij is out of shape en moet het er maar mee doen!

Herkenbaar probleem? Tips en ideeen meer dan welkom!


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zeker herkenbaar..! Mijn jongste is nu 5 jaar en ik ben nu sinds een maandje begonnen met sporten. Ik let wel op mijn eten maar als ik trek heb in iets ongezonds dan eet ik dat ook weleens
| 20:25 |
Groot gelijk heb je ! goed bezig!
| 11:41 |
Leuk geschreven. Herkenbaar probleem? Nou zeker...helaas wel. Ik weeg nu 131.7 ik was ruim 26 kilo afgevallen en nu zit het er weer aan. Maar ik ben inmiddels weer goed bezig en eet ik normaal m aar gezond. Want net wat jij zegt echt een streng dieet hou ik niet vol. Ik weet dat ik het kan. Ik maak wel elke ochtend een smoothie. Daar kan ik het de hele ochtend mee doen.
| 20:03 |
Je bent toch goed bezig! en smoothies zijn inderdaad heerlijk!
| 11:42 |
Ik zeg altijd...wanneer je het zelf zo sterkt voelt dat niks je meer tegen houd... Dan moet je juist knallen met afvallen. Teveel mee bezig zijn deed ik vaak. Weeg nu 102 maar ben tevreden met wie ik ben. Woog iets meer haha.
| 17:16 |
Dat is het belangrijkste , zolang je maar lekker in je vel zit en tevreden bent met wie je bent.
| 17:25 |
Afvallen of wat dan ook, werkt ook alleen maar als je er zelf achter staat. Nooit doen voor een ander! Geloof ook niet dat je dat zou doen haha. Ik ben zelf het afgelopen jaar 30 kilo afgevallen door mijn levensstijl aan te passen. Ik wilde perse niet apart hoeven koken en shakes hou je ook niet je hele leven vol. Ik heb dit met hulp gedaan van een coach de eerst 3 maanden. Ik hield bij wat ik at in een appje op mijn telefoon. Ik mocht 1500 kcal eten, dat hoorde bij mijn lichaam. Belangrijk is dat je gevarieerd eet en de minder verstandige keuzes (er zijn namelijke geen foute) beperken. Een glaasje wijn prima, maar niet de hele fles. Een stukje chocolade, ook prima, maar niet de hele reep. Mocht je iets meer willen weten, kijk dan eens op de site van mijn coach, wie weet kun je daar al wat tips vinden. www.claudiavesters.nl
| 17:09 |
Helemaal waar wat je zegt! dank je wel!
| 17:15 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen