Echte liefde

Echte liefde


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hij vond het niet lekker. Alweer niet! Pardoes kiepte ik de, nog bijna volle pan kippensoep, in de gootsteen. Hij zou er in ieder geval geen druppel meer van krijgen. Nu niet en nooit niet zou ik ooit nog voor hem koken, zelfs geen eitje. 

Soep liep langs de tegeltjes en de kastjes onder de gootsteen. Al poetsend fantaseerde ik wat ik met hem zou doen. Hem met een kanon naar de maan schieten was zoiets, ver weg uit mijn leven. Ik kon wel gillen van boosheid. Toen ik het keukenkastje opende kwam ik op een duister idee. Daar stond mijn gootsteenontstopper .. uhmm… zou ik? Hij stond immers steeds opnieuw weer voor mijn deur met een of andere rot smoes. De ene keer met een ontstoken nagelriem, ja eerlijk waar, de andere keer als onkruidbestrijder. Ik zou dat onkruid wel eens even zelf bestrijden, reken daar maar op. 

In de bijlage las ik dat het gootsteenspulletje wel heel erg gevaarlijk was. Gelijk maakte ik zijn lievelingskostje. Havermoutpap met rozijnen en kaneel en deed er een flinke scheut ontstopper in. Snel ging ik naar boven. Ik zou me moeten vermommen zodat niemand me onderweg zou herkennen. Ik trok mijn oude kriebeltrui aan, die met die gaten weet je wel? Zette een oude zwarte pruik en een zonnebril op  en ging op zoek naar zijn auto. Die zou ongetwijfeld ergens hier in de buurt staan. En jawel hoor, nog geen kilometer verder zag ik hem staan. Hij zou ongetwijfeld weer bij een andere dame aan tafel zitten nu. Maar ik zweer je, dit zou zijn laatste keer zijn. Zoals altijd had hij de deur van zijn auto niet afgesloten. Ik keek om me heen en snel zette ik het plastic kommetje met pap op zijn stoel. Het briefje legde ik erbij, “Lieve schat, ik heb even een lekkere traktatie gebracht. Kus van mij!”.

Mijn liefde voor de man ging immers door zijn maag.

©Marion2017kopfoto: pixabay

Naar aanleiding van de juni uitdaging van Schrijvelarij.

Doe je mee?

Gratis aanmelden, bloggen, vloggen, lezen en nog veel meer. Daarmee een extraatje verdienen? Meld je snel hieronder aan!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel leuk geschreven
| 13:42 |
Dank je wel Vicky! :-D
| 14:28 |
Heerlijk luguber verhaaltje
| 21:00 |
Hihi.. dank je. en nu willen ze een vervolg.. haha
| 21:01 |
wie willen dat, dit is juist het perfecte eind
| 21:03 |
Paar vrouwen die het gelezen hebben op facebook
| 22:43 |
Aha, schrijvelarij gaat ook weer los. Leuk! Deze is alvast erg gaaf!! Nu nog tijd om bij te lezen....
| 08:42 |
Ja... dat probleem ken ik ook .. hihi
| 09:00 |
Dank je trouwens
| 09:01 |
:-) graag gedaan
| 09:25 |
jeetje, hoe ver ga je .
| 23:17 |
Tot het eind... haha
| 23:32 |
Heel mooi geschreven!
| 22:40 |
Dank je Anouk :-D
| 22:54 |
Oei, je bent gevaarlijk...
Je hebt met die 'onmogelijke' steekwoorden een heel mooi verhaal geschreven!
| 22:04 |
yeahh... I did it!! hahaha...
| 22:07 |
:-)
| 22:08 |
:-)
| 22:26 |
dat klinkt spannend
| 21:44 |
haha.. ja toch?
| 21:54 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen