Henk's laatste wil

Henk's laatste wil


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Blij verrast was ik toen de postbode me het pakketje overhandigde. Wie stuurde mij nou iets? Ik had werkelijk geen idee. Snel opende ik het kleine doosje, mooi ingepakt in een paars papiertje. Onder snippers oud krantenpapier vond ik een klein potje met de tekst “Baking Soda, natriumcarbonaat (NaHCO3)”. 

Daaronder zag ik nog het kleine geel briefje liggen. “Beste Henk, je zult nu vast wel veel last van maagpijn hebben. Dat blijft toch jouw zwakke plek. Al jouw bedrog en escapades gaan je vast niet in de koude kleren zitten. Omdat ik niet haatdragend ben en nog steeds veel over je droom stuur ik je hierbij een middeltje dat echt helpt. Ik gebruikte het zelf ook altijd als je me weer eens kapot probeerde te maken.”

Nieuwsgierig bekeek ik het potje en inderdaad leek het alsof er Baking Soda in zat. Ik Googelde snel even of dat spul werkelijk tegen maagklachten gebruikt kon worden. Want eerlijk was eerlijk, ook nu had ik last. Snel dronk ik een glas water met een lepel van het witte goedje...

De volgende morgen ging het nieuws als een lopend vuurtje: “Op advies van de ‘Coöperatie Laatste Wil’ had Henk met zelfmoordpoeder zijn leven beëindigd”.

Naar aanleiding van de Weefuitdaging van September. Doe je ook mee?

 

©Marion2017
 


Ook gratis aanmelden?

Dan waardeer ik het zeer als je dit doet via mijn persoonlijke link hieronder


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
haha, nu zal dit bij iemand anders niet in de koude kleren zijn gaan zitten.
| 10:10 |
hihi... dank voor je reaktie!!
| 22:09 |
Kort maar krachtig ...middel
| 14:25 |
Dank je!! :-D
| 14:29 |
Oef, hopelijk ging het snel (voor Henk)....
De naam is nog onbekend, dus iedereen gist naar het bekende poedertje, leuk actueel bedacht!
| 18:57 |
Ja hoor, heel snel. Hij hweft er amper iets van gemerkt. Lol. Dank je wel.. :-)
| 22:36 |
;-)
| 09:45 |
Oh, wat een verhaal, hopelijk fictief?!
| 01:12 |
Dank je. Ja uiteraard fictief, hihi ;-)
| 02:02 |
:-D
| 01:20 |
ja zo zie je maar
| 21:20 |
hihi... dank je! :-D
| 02:02 |
Hahaha dit is ook een oplossing
| 19:19 |
Inderdaad, hihi.. Dank je!
| 02:03 |
Actueel, leuk geschreven ;-)
| 15:27 |
Dank je wel!! :-D
| 16:38 |
Een doeltreffende oplossing ....
| 12:08 |
Ja, echt hé? ;-)
| 12:11 |
Yikes! Dat is een manier om van je probleem af te komen
| 12:00 |
tja... dank je! :-D
| 12:03 |
Zu Henk deze laatste wil gewild hebben ? ;-)
| 11:57 |
Ik vrees van niet! :-D
| 12:02 |
;-) ..soms zit het mee, soms zit het tegen !
| 12:16 |
ja, hihi :-p
| 12:21 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen