International fake journal month (slot)


April is voorbij en dat betekent dat ik klaar ben met dit projectje dat ik mezelf gesteld had. 30 dagen lang iedere dag een tekening maken over een fake personage. Mijn personage wil de wereld redden en gaat op pad. Dat viel nog niet mee. Door allerlei omstandigheden heb ik 3 dagen gemist. Maar uiteindelijk ben ik toch blij met het resultaat. Na een tijdje werk ik onder tijdsdruk losser merkte ik. maar dat maakt niet uit. Het doel was om creativiteit te laten stromen en dingen uit te proberen. Dat is wel gelukt dacht ik zo.

Dag 13

Dag 14 en 15 (dag van het bombardement op Syrië)

Dag 16

Dag 17

Dag 18

Dag 21

Dag 23

Dag 24

Dag 25

Dag 26

Dag 27

Dag 29. Deze mooierd 'Sam' kwam ik onderweg tegen. RIP Sam.


Dag 30.  The world needs the White Wizzard!


©Marion

 


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!