Jeugdsentiment TAG (vragenlijst)

Jeugdsentiment TAG (vragenlijst)


settings
 • Instellingen
 • Positie

  Automatische scrolling

Ik vond deze leuke jeugdsentiment vragenlijst op de blogpagina van Kimblog .  Lezen jullie mee ? Wellicht haalt het ook weer, net zoals bij mij,  leuke herinneringen naar boven. 

- Wat was je favoriete kinderfilm? 

 • Mijn favoriete kinderfilm Winnetou and Old Schatterhand. Mijn eerste kennismaking met Indianen. Hoewel ze meestal als vechtlustig werden afgeschilderd ging mijn Liefde toch naar dit volk uit. En ik wilde paardrijden. Dat was een van mijn grootste wensen als kind.

- Wat was je favoriete televisieserie?

 • Mijn favoriete kinderserie was Swiebertje.  Een zwerver die door zijn onhandigheid de vreemdste en leukste avonturen beleefde samen met Saartje, Bromsnor, de Burgemeester en zijn grote vriend Malle Pietje Het is nu inmiddels 67 jaar geleden dat de eerste aflevering werd uitgezonden.

- Wat was je favoriete leesboek?

 • Alleen op de wereld van Hector Malot. Tranen met tuiten heb ik gehuild als kind bij het lezen van dit boek. En ik heb nog steeds een oude uitgave ergens hier!

- Wat was je favoriete liedje?

 • Hello Josephine  van The Scorpions. Het singletje was van mijn moeder en ik heb het uren en uren gedraaid en meegezongen. Totdat mijn moeder er helemaal gek van werd. 

- Van welke boyband of girlband was je fan?

 • Ik had geen favoriet boy- of girlband. 

- Wat was je favoriete fashion item?

 • Mijn favoriete item was een Afgaanse jas. Ze waren destijds best wel duur. Maar ik wilde hem zo ontzettend graag en vroeger kreeg je maar twee keer per jaar iets nieuws. Dus ik zal heel erg overtuigend in mijn wens zijn geweest. De jas stonk wel naar kamelen. Waar hij ooit gebleven is weet ik niet. Mijn moeder zal hem vast stiekem weg hebben gedaan ooit.

- Wat was je favoriete snoep of snack?

 • Chocolade, chocolade en chocolade.. Dat is er met de paplepel ingegoten. In het café waar ik met mijn vader op zondagmorgen mee heen mocht kreeg ik altijd een reep. En onder de wikkel zaten plaatjes om te verzamelen. Van auto's of voetballers meen ik me te herinneren. En als we bij oma op bezoek waren kregen we bij het naar huis gaan ook altijd een reep van Verkade. 

- Wat was je favoriete televisie reclame?

 • Wij keken vroeger veel naar de Duitse zenders gewoon omdat Nederland maar twee zenders rijk was. Daar waren tussen de reclames door "die Meinzelmanchen"  Achter deze link:  Die Meinzelmänchen vind je een compilatie van stukjes.

Doe je ook mee? Kijk dan even naar de link van Kimblog hierboven.

 De lijst komt van teamconfetti.nl.


©Marion2017
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een mooie invulling, mijn afwezigheid zorgt voor veel "bijlezen" dit weekend, zal ik eens overwegen of ik deze ook doe :-)
| 14:08 |
ohw jaaa.... we hebben allemaal weer veel geschreven ook! Ja, vul hem ook in! Leuk om te doen ook!
| 15:43 |
Ohhh alleen op de wereld!! Dat boek had ik ook! Geweldig zeg..Ook ik enorm gejankt toen!!
| 14:03 |
Ja, dat geloof ik!! wat rijk zijn we toch hé, zoveel pareltjes die op onze weg verschenen!
| 15:53 |
Zeker weten he? We vergeten het te vaak denk ik. Dat moet niet mogen
| 16:36 |
:-D
| 17:11 |
Leuke blog. Alleen op de wereld heb ik ook meerdere malen gelezen.
| 13:34 |
Dank je! En later ook de films gezien?
| 13:35 |
Nee, volgens mij niet.
| 14:09 |
Ook leuk! :-)
| 14:16 |
Oh wat leuk die herinnereringen :)
| 06:54 |
Ja hé, doe je mee? :-D
| 09:11 |
Eens kijken of ik morgen tijd vind :D En anders zeker graag
| 16:18 |
Leuk, ben nieuwsgierig nu ;-)
| 20:18 |
:))
| 23:07 |
Ja Winnetou en Swiebertje, leuk
| 08:28 |
Ja, leuke herinneringen hé? :-))
| 09:19 |
Super leuk om jouw antwoorden te lezen!
| 16:07 |
Dank je Kim, was ook leuk om te doen! :-)
| 16:43 |
Ja mooi blog ik ging vroeger altijd met een kwartje naar de bakker ennkon daar dan zon 4 a 500 gram breek chocolade kopen met noten rozijnen en ander soorten als ook krisp chocola .helemaal aan verslingerd
| 14:45 |
Ohh... heerlijk, ik kan me niet herinneren dat dat bij ons in de snoepwinkel kon :-D
| 15:14 |
Bij ons in het dorp gingen we stee vast naar de bakkerij van de firma oonk die maakten platen chocola en als dat er niet in z.n geheel uit de mal kwam dan brak hij dat in stukken en dan kon je dat kopen
| 15:25 |
ahh...lekkerrrrrr :-p
| 15:59 |
Swiebertje :D :D
| 14:28 |
ja, wat heb ik daar vroeger van genoten! :-))
| 14:29 |
Leuk om te lezen. We moeten haast wel leeftijdsgenoten zijn.
| 11:52 |
Dat zou zomaar kunnen! van '59 :-p
| 12:00 |
Ik van '57.
| 12:21 |
aha...van dezelfde periode dan! Mooie tijd! :-)
| 12:23 |
Zeker een mooie tijd.
| 12:25 |
:-)
| 12:28 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen