Rendezvous (deel 2)

Rendezvous (deel 2)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Rendezvous

Hoe het begon. Deel 1 is hier te vinden

Ongemerkt verdween mijn hand naar mijn naakte kruis, als bescherming of.. misschien ook niet. Het leek of haar ogen vuur spuwden. Voorzichtig en voetje voor voetje kwam ze dichterbij. Wat was ze eigenlijk mooi. Wat een sukkel was die vent dat hij niet beter voor deze prachtige vrouw zorgde. In niets leek ze op de verhalen die hij me over haar verteld had. Haar lange blonde haar golfde om haar mooie hoofdje. En dan haar borsten… Ik durfde me niet meer te bewegen. Ze was nu al tot achter de waterval  gekomen. Toch opende ik langzaam mijn benen een stukje. Ik bedoel ik lag hier nu toch. Ik had A gezegd en zou nu niet wegrennen. En bij nader inzien, keek ze wel woest? Of zag ik iets anders in haar blik? Met een zucht knielde ze naast me neer. 

©Marion2017Geschreven naar de mei uitdaging van Miranda

kopfoto: pixabay

p.s. wil je ook een deel 3 dan laat dat hieronder maar even weten. Meeste stemmen ...Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Spannend vervolg... nu de rest nog :)
| 17:31 |
Hihi. :-)
| 19:04 |
Prachtig geschreven Marion. En het antwoord is uiteraard: Ja, graag een deel drie!
| 16:48 |
ahh... Dank je van harte Hans!! :-D
| 16:59 |
Heel mooi, betoverend geschreven
| 14:33 |
Dank je wel Dana! :-)
| 14:39 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen