Wraak of... ?

Wraak of... ?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

'Kan ik iets voor je doen?' vroeg ik. Ik wist natuurlijk dat ik gelukkig zou worden als ik iets kon betekenen voor al die mensen die hem nog zouden tegenkomen. En ook voor hém zou ik van grote betekenis zijn natuurlijk. Ook hij zou verlost zijn. Al die jaren van geweld en onderdrukking hadden hem steeds boosaardiger gemaakt. Steeds verder ging hij in zijn extremiteiten die ook hem vast hebben doen lijden. Hij moest zichzelf ook vast gehaat hebben. Dat kon toch niet anders? Een mens kon toch niet meer omgaan met al die gruwelijke beelden in zijn hoofd? Daar werd je toch gek van? Ik kon me geen voorstelling maken van de pijn die hij gehad moest hebben. Daar zou mijn pijn vast bij verbleken. Dat kon toch niet anders? Oh… vergis je niet. Ik wist best hoe hij zo geworden was. Ook hij was een kind van de rekening. Onderdrukt en mishandeld door zijn tirannieke moeder die er een genoegen in leek te scheppen om… Nee, niet aan denken, dan kreeg ik weer medelijden met hem.

Uit zijn keel kwam een vreemd gerochel. Hij zou niets meer zeggen. Ik had net zijn keel doorgesneden met mijn nieuwe keukenmes.

Geschreven naar aanleiding van mijn Weefuitdaging van mei.


©Marion2017

kopfoto: pixabayBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heerlijk, je bent een engel, Marion, zo je keukenmes eraan opofferen, petje af
| 11:23 |
Haha.. ja toch.? Heel erg bedankt voor de waardering! :-)
| 11:24 |
Eerst hem uit zijn lijden verlossen en dan vragen of je iets voor hem kan doen.
Sadistische trekjes heb je :)
| 12:36 |
hihi... ;-)
| 12:51 |
Een vreselijk verhaal dat ik toch graag gelezen heb. :) De foto doet pijn aan mijn tong. (Ik heb die van mij laatst verbrand door een slok te hete koffie...)
@Miranda, @Soberana: ik neem aan dat dit pure fictie is, dus advocaten zullen hopelijk niet nodig zijn.
@Marion: voor alle zekerheid zou ik dit verhaal van een label voorzien. Honderd procent fictie, zoiets... (Dat doen ze met kledingstukken ook. Honderd procent katoen, of zoveel procent polyester...)
| 10:30 |
Haha. Ja, het was de uitdaging toch? Maar ik zal er een labeltje aanhangen :-)
| 11:27 |
Bel een goede advocaat en blijf zwijgen tot die er is.
| 02:02 |
Ja... je hebt misschien wel gelijk.. :-/
| 06:36 |
:)
| 10:21 |
Oei, en dat voor het slapen gaan.... :-)
| 00:04 |
Hihi.. slaap lekker.. maar uh..hou een oog liever open ;-)
| 00:34 |
Wat een bijzondere verlossing :-)
Goed geschreven!
| 23:23 |
hihi... Dank je wel! :-)
| 23:44 |
Ik zie het al, met jou kun je beter geen ruzie krijgen ;)
| 23:01 |
hihi... ooch, weet je, ik wil altijd het beste voor iedereen hé? :-p
| 23:03 |
LOL! Ik ook.........
| 23:03 |
whahaha... :-p
| 23:19 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen