12-04-2018 .. Project Return 1

12-04-2018 .. Project Return 1


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik vertel (zoals velen) niet gauw iets over mijzelf, maar nu kan ik het wel van de daken schreeuwen hihi
Het heeft even geduurd voordat de werkgever wilde luisteren. In ieder geval niet naar mij, maar wel naar het UWV die ze kennelijk op hun vessie getuft heeft als het gaat om mijn belastbaarheid te onderzoeken op de werkvloer. Na 2,5 jaar eindelijk beweging in de tent.
Ik ga re-integreren. Ineens heb ik weer werk. Dat is schrikken ;-)
Had de hoop al opgegeven, maar baalde wel dat ik richting WIA ging en dat eigenlijk niet (helemaal) nodig is, met alle gevolgen en gedoe van dien. Nu heeft mijn werkgever dan toch eindelijk bedacht (ik heb het wel honderd keer geroepen) dat ik misschien wel weer een aantal taken op me kan nemen op arbeidstherapeutische basis.

Meteen a.s. zaterdag aan de bak. Oh (meestal) lieve demente ouwetjes...... ik kom er aan !!!

We gaan weer samen plezier maken !!


kopfoto: Inge LöökBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (15 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik zie dat je al verschillende vervolgen hebt geschreven.
Ben benieuwd hoe het je verder vergaan is.
| 01:04 |
Leuk hè ...... Inmiddels weet je het hihi
| 12:08 |
nou dat laatste zal zeker het geval zijn. Succes meis!!
| 00:59 |
Dankjewel !!!!
| 01:14 |
Wat fijn voor je!
| 09:07 |
Ja ook wel blij mee.
| 11:36 |
Hé, dat is blij nieuws! Gefeliciteerd alvast met je voorzichtige terugkeer! Veel succes en.... pas intussen ook goed op jezelf!!
| 09:01 |
Yep ga het morgen ietsje anders doen ;-)
| 11:37 |
Wat ontzettend fijn voor je!
| 11:39 |
Leuk he. Ben heel benieuwd. Vanavond mijn eerste dienstje na 2,5 jaar
| 12:05 |
Spannend! Wel weer even wennen waarschijnlijk.
| 12:18 |
Ik begin boventallig en kan dus even rustig wennen. Zal ook nodig zijn na zoveel tijd.
| 13:19 |
Geweldig dat je nu de mogelijkheid krijgt om weer terug te keren!
| 22:58 |
Ja ook heel blij mee. Wel een beetje onverwachts allemaal, da's wel apart, maar ik zal alles doen om het te laten slagen. 'Project Return' 😂
| 10:23 |
Vreemd ?Volgens mij als je in de WIA of IVA zit ,heeft de UWV alleen maar graag dat je gaat werken ,dat scheelt hun volgens mij 60% uitbetalen.
| 15:52 |
Ik zit nog in de ziektewet. Werkgever had sanctie gehad van uwv, waardoor nog een jaar langer loon doorbetalen na twee jaar zw. En ik wilde wel werken, maar werkgever had niks passends. Dus extern gekeken om te reïntegreren, maar dat is niet makkelijk om aan een baan te komen.
En nu dus ineens gaan we een poging wagen om te kijken waar mijn mogelijkheden liggen.
| 18:01 |
nou dan wens ik je veel succes,.
| 08:26 |
Ik heb er onwijs zin in. Dankjewel!
| 10:16 |
Geweldig nieuws zeg, echt fijn voor je
| 10:33 |
Dat laatste ga ik nog bezien, maar voor nu is het fijn. ;-)
| 11:32 |
Mooi dat je toch weer aan de slag kan! Zal wel wennen zijn denk ik...?
| 02:21 |
Ik heb vorig jaar ook wel even in een ander tehuis gewerkt, maar dat was lichamelijk niet zo intensief.  Mijn 'eigen' baan wel. Dus het is wel heel spannend of ik het volhou om weer zo bedrijvig te worden. Maar goed, op zich wel een goeie ontwikkeling en ben zeker van plan er iets van te maken. Er wordt nu tenminste weer een beetje mijn kant op gedacht. Dat heeft 2,5 jaar geduurd. En dan heb ik mazzel dat mijn werkgever een sanctie van het UWV heeft gekregen, waardoor ik een jaar extra in de ZW zit, anders had ik nu in de bijstand gezeten of in de WIA. Niks gebeurt zonder reden ;-)  Mooi geregeld dit. Eens kijken hoe het zich aankomende 2 weken ontwikkelt. Daarna evaluatie.
| 09:31 |
Langzaam aan opbouwen denk ik. Je kunt toch niet ineens weer op vol vermogen? Als er maar geen arbeidsconflict is (geweest) zoals bij mij, dan zal het toch wel lukken? Onthoudt ook vooral dat het arbeidstherapeutisch is hè, dan zullen de verwachtingen ook niet ontzettend hoog liggen eerst.
| 13:57 |
Nou ja, je hebt het inmiddels gelezen, wel op vol vermogen en nog een uur korter gewerkt ook en toch het werk af. Ik kan dat kennelijk nog.  We hebben geen conflict en ook niet gehad. Wel teleurstelling mijnerzijds.
Vanavond nog eens proberen......... wordt vervolgd......
| 14:38 |
We wachten het af... Succes vanavond, hopelijk mag het een tandje minder nu...
| 14:42 |
Yep was een tandje minder of eigenlijk anders, maar stond er niet alleen voor in ieder geval. Gek dienstje dat wel, maar wel leuk.
| 21:17 |
Sorry, ik loop 'wat' achter. Maar loopt het goed nu inmiddels, qua drukte?
| 16:43 |
Ik heb gevraagd naar een andere afdeling te mogen waar ik eigenlijk altijd stond en dat is een ware verademing. Daar werken we als team en zo hoort het, waardoor ik normaal kan ademhalen en niet over de kop ga. Maar ik zit nog steeds in re-integratiefase en over 2 weken ga ik proberen om het zonder een medemaatje af te kunnen. Maar dan wel op de huidige afdeling.Ik hoop dat dat mogelijk is.
| 17:43 |
Dat scheelt alweer dan. Maar laat alles dan niet van hun afhangen, hopelijk staan ze er enigszins voor open als jij je grenzen aangeeft!
| 18:19 |
Ja de laatste keer wel, want ik werk minder. Oh ja, dat vergat ik nog effe te melden. Ik werkte 3x4 uur en nu op eigen verzoek 2x 5 uur zodat er wat meer rustdagen tussen zitten. En tot op heden gaat dat best goed eigenlijk. Ik werkte maar 16 uur, dus als ik deze 2 dienstjes zelfstandig kan draaien en ik niet de rest van de week in slaap val, dan gaan we uitbreiden naar 3 x 5 en dan weer eerst als re -integratie. En ondertussen mijn eigen toko weer op de rit zetten.
| 18:58 |
Ok, gelukkig kan je het vrij rustig weer opbouwen dan. Zelf zit ik ook weer in die 'molen'. Succes hoor! 💚
| 19:05 |
Oh echt? Wat doe jij voor werk en hoe ziet jouw opbouw eruit?
| 19:13 |
Ja, ik ben 'afgekeurd', niet definitief. Dus ik krijg een herkeuring. Naar aanleiding daarvan wordt gekeken of ik überhaupt iets kan gaan doen. Het bedrijf blijft 10 jaar verantwoordelijk voor mijn re-integratie. Een groot nadeel is dat dat bij elk ander bedrijf kan zijn.

ik ben operator geweest in een produktie-bedrijf, in ploegendienst en weekenddienst. Heel veelzijdig werk en heel interessant. Technisch werk met machines maar ook produktie bijhouden. Maar een beursgenoteerd bedrijf wil altijd meer en meer, tot je er aan onderdoor gaat... 😕 Ook speelde persoonlijke problemen destijds al een rol.
| 19:21 |
Ik ga even over op PB
| 19:33 |
Ja, dat is wel goed... 😐
| 20:00 |
Geniet er van en pas op jezelf.
| 23:06 |
Ga ik zeker doen. Vooral de laatste, want ik ken mezelf.... Vol erin en dat is niet slim, zei ik per ongeluk rijmend ;-)
| 01:06 |
Wat geweldig!!! Heerlijk dat je weer mag gaan werken, ga er maar goed van genieten. 
| 21:26 |
Ík mocht allang werken, maar m'n werkgever gaf geen thuis. Evengoed ook heel dankbaar daarvoor, want ik heb wel mijn creativiteit herontdekt en vooral ook uitgevoerd. Niks gebeurt zonder reden ;-) Elk nadeel hep su voordeel hihi
| 21:46 |
Daar heb je helemaal gelijk in haha
| 21:49 |
Dat is heerlijk nieuws. Proficiat!😄
| 17:18 |
Dankje. Ineens van de een op de andere dag ben ik weer in beeld. Heel apart.
| 17:23 |
Ik herken het
| 18:42 |
Ah een medestander ;-)
| 18:58 |
Dat is goed nieuws, heel veel succes en plezier!
| 17:08 |
Yeahhhh dankje. Vooral succes kan ik goed gebruiken.
| 17:22 |
wat fijn!ik wens je veel plezier
| 17:02 |
Dankje !! Echt fijn !!
| 17:20 |
Ah kijk, dat is goed nieuws. Heel veel fun en succes! 
| 16:55 |
Dankje. Succes kan ik zeker wel gebruiken ;-)
| 17:03 |
Nou zeg dat! 
| 17:04 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen