×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


14-01-2019 .. Extra lootje winnen bij Encaustichris via dit blog

14-01-2019 .. Extra lootje winnen bij Encaustichris via dit blog


Encaustichris staat er om bekend dat ze tekeningen maakt met bijenwas. Daar heeft ze nu ook een soort van 'winactie' voor gemaakt. Je kan bij haar aangeven dat je een van haar tekeningen mag krijgen en je krijgt daarvoor een virtueel lootje. Ik verwacht daarom ook een filmpje met de loting overigens, maar dat terzijde. 🤣
Ik wilde geen lootje (want ik heb mijn eigen tekeningen), maar weet ook niet aan wie ik mijn lootje wil geven, want ik wil niemand tekort doen.
En... als ik een afbeelding van een bijenwastekening van mezelf plaatste hier op Yoors, mag JIJ mijn lootje hebben. En dan heb ik gelijk een probleem...., want nu is het een wedstrijd binnen een wedstrijd en moet ik ook een filmpje maken van de trekking....
Ach, waarom ook niet ..... ga ik toch een filmpje maken ..... denk ik .... als ik tijd heb ... denk het niet ... maar ik heb blauwe ogen waar je op kunt vertrouwen ... !!!!
Dus wil je een extra lot bij Encaustichris.... geef het aan in je reactie hieronder.
Je krijgt, net als bij Chris, de tijd om te reageren tot 17 januari 2019 om 23:00 (dus de nacht van 17 op 18 januari)

Maar nu moet ik zelf nog even wat regelen, en wel mijn bijenwastekening ....

En hieronder het blog van Encaustichris om een tekening van haar te 'winnen'  (opent in een nieuw venster)
Van mij voor jou.... Give-away. (en werkje van de dag 11-1-2019)
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties