25-05-2018 .. Project Return (4)

25-05-2018 .. Project Return (4)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vijf weken werk ik alweer en wat een energie krijg ik ervan. Dat blijkt wel, want in die vijf weken heb ik "Gezelschapszorg" opgezet om mijn overige uren te vullen naast mijn werkzaamheden van de werkgever en overige ZZP werkzaamheden. Maar vooral ook omdat ik vind dat ik daar helemaal in thuis hoor.

Vandaag evaluatie van de afgelopen 3 weken. Ik draaide 2 volle dienstjes mee als boventaliige en dat ging uitstekend. Mijn vermoeidheid neemt af en mijn plezier neemt toe. Logisch want ik kan weer meer doen op een dag als ik niet slaap ;-)

Ik had iets bedacht om weer zelfstandig te gaan draaien, maar mijn werkgever had iets anders bedacht. Nu heeft werkgever ook meer ervaring in re-integreren en hoe dat regeltechnisch gezien moet natuurlijk
We zijn wat een het keuvelen van hoe verder en de opzet was dat ik 3 dienstjes (mijn gebruikelijke) zou gaan draaien als boventallige.
Afspraak gemaakt hoe we dat gingen invullen op de dagen en eigenlijk waren we er bijna uit.

Bijna.......
Mijn locatiemanager schuift aan en in mijn onschuld begin ik over de spelletjes die speciaal voor mensen met dementie zijn gemaakt niet meer op de afdeling liggen. En dat is reuze jammer, want ik ben boventallig, waardoor er tijd is om met de mensen iets te doen. En van het één komt het ander en om een lang verhaal kort te maken.... heel kort..... ;-) ... Ineens heb ik een nieuwe baan. Een tijdelijke weliswaar, maar tijdelijk wel heul erg leuk.

Wat ik met Gezelschapszorg voor ogen heb voor oudere en (chronisch)zieke mensen die thuis wel wat aanspraak kunnen gebruiken, zo krijg ik nu een tijdelijke baan om dit te gaan doen met de mensen van de afdelingen. Ook één op één leuke dingen gaan doen.
Niet meer hollen en vliegen, maar rustig en gezellig mensen vermaken en ondersteunen.

Zondag m'n laatste dienstje als boventallige (om het af te leren) en a.s. dinsdag even wat zakelijke en inhoudelijke dingen bespreken over mijn tijdelijk nieuwe baan waarvoor ik waarschijnlijk zelfs meer uren kan gaan werken dan ik voorheen deed.

Mijn weekend kan niet meer stuk en de rest van het jaar ook niet. Ik word hier zo freaking blij van !Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Fantastisch zeg, zo belangrijk die persoonlijke aandacht.
| 01:18 |
Ja zeker belangrijk. Het is onwijs leuk om te doen. Ik heb het zo naar m'n zin. Ik voel me echt bevoorrecht dat ik deze begeleiding mag geven.
| 12:13 |
Ik lees het nu pas, maar wat ontzettend gaaf! Proficiat hiermee! Je hebt het zo verdient 😘
| 23:40 |
Ja ik ben er nog niet en toch wel.  Morgen weer een gesprek. Het ligt wetstechnisch ineens wat gevoelig. Lang verhaal, maar locatiemanager gaat proberen iets te regelen. In ieder geval ga ik wel ander werk doen maar in welk jasje weet ik nog niet. Maar morgen is er meer duidelijkheid. Dus er komt een deel 5 ;-)
| 00:49 |
Ah, dat is even goed uitzoeken dan inderdaad. Ik wacht je deel 5 gewoon af, maar al super dat je mag gaan doen wat je zo graag doet. 
| 06:21 |
Kreeg net een mailtje met opleidingen ..... dus er zit beweging in ......
Het zou fantastisch zijn als ik definitief iets anders binnen de organisatie mag gaan doen wat wat rustiger werken is vooral.
Dankjewel voor je meeleven !!!! Haast net zo spannend als mijn verhaal 'Het duistere' hihi
| 11:46 |
Klinkt helemaal geweldig! Gaat goed komen dus en zeker ook wel spannend hahaha
| 11:51 |
Dan mag ik je dus wel feliciteren. Heerlijk als je eindelijk je eigen invulling aan je werk kunt geven, helemaal als het om mensenwerk gaat. Het zal een ander leven worden. Voor jou, maar zeker ook voor die mensen! ❤️
| 03:07 |
Dankjewel. Het zal inderdaad even behoorlijk anders worden ja, maar wel een stuk fijner. Die mensen hebben in ieder geval even quality time. En niet zozeer omdat ik het doe, maar wel omdat ze persoonlijke aandacht krijgen van langer dan 1 minuut.
En wie weet hoe 'tijdelijk' tijdelijk is ;-)
| 09:43 |
Precies, vaak wordt tijdelijk verlengd. Niets is belangrijker, voor de gezondheid van lichaam en geest dan persoonlijke zorg. 
| 10:27 |
Precies x 2  😉
Ik heb wel een vast contract, maar prima als deze functie tijdelijk regelmatig verlengd wordt ;-)
| 11:46 |
Het enthousiasme spat er van af! Heel fijn weekend! X
| 12:42 |
whahaha, daar ontbreekt het inderdaad niet aan nee hihi
Jij ook fijn weekend meis !
| 14:51 |
❤️
| 15:26 |
Whoop whoop!! Heel blij voor jou!!! Ik maak een vreugdedansje vandaag 💃
| 11:38 |
Ik doe meeeeeee !!! Met de stofzuiger in m'n hand whahahahahaha
| 11:42 |
I want to break free 🎤🎼🎶🎸
| 12:08 |
whahahahaha, ja ineens zie ik de videoclip hihi
| 12:47 |
Wat fijn, wat een goed nieuws. Gefeliciteerd 
| 10:41 |
Dankje. Zeker fijn. Zeker nu met die vochtige hitte....... Dan is mijn hartje niet op m'n best 😉
| 10:53 |
Wat mooi en heerlijk voor je . Goed van je dat je geuit hebt wat je blij maakt!  Succes NJoy !
| 10:02 |
Dankjewel
Ja ging zo vanzelf en spontaan...... en opgepikt ;-)
| 10:15 |
Dat is geweldig toch !
| 13:17 |
Heb er lang (2 jaar) voor geknokt om gehoord te worden ..... Dus ja geweldig !!
| 14:52 |
wat een PRACHT overwinning lieverd. jou zo gegud !
| 17:35 |
Dankjewel mop ! ❤️
| 09:44 |
Proficiat! Wat een fijne ontwikkelingen.👍😄
| 01:22 |
Nou hè. Waar je je op focust........ Alleen niet helemaal verwacht dat het bij mijn werkgever ook zou gebeuren ;-)
| 10:03 |
Gefeliciteerd! Wat een leuk nieuws!
| 20:55 |
Ja ik ben nog steeds een stuiterballetje na het nieuws. Zo blij.
| 21:22 |
Dat kan ik mij voorstellen!  Het is je van harte gegund!
| 21:38 |
Dankjewel !! Lief van je om dat te schrijven.
| 10:04 |
Klinkt als een leuke tijdelijk nieuwe baan. Kan ik ook wel gebruiken.
| 18:38 |
Misschien biedt HomeInstead of SeniorService bij jou in de buurt mogelijkheden?
| 18:48 |
Helemaal top hoe het allemaal zo bij elkaar komt!
| 17:35 |
Ja bijzonder hè en wie weet wordt Gezelschapszorg wel een tak van mijn werkgever. Dan is mijn droom compleet ;-) Nou ja, één van mijn dromen ....
| 17:45 |
Dat zou helemaal mooi zijn!
| 17:47 |
Ja dat ze gaan uitbreiden naar buiten toe. Hoeft niet persé Gezelschapszorg te heten hoor hihi Ik vind het ook prima om in loondienst te doen ;-)
| 18:03 |
Freakt zalig ff mee
Ik gun het je zo!
| 16:30 |
Lekker hè dat freaken :-D
Dank je wel !! Zo hard gewerkt om weer terug te kunnen komen en dit is mijn (tijdelijke) beloning. Wauw....
| 16:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen