30-04-2018 .. 1 mei 2018 gaat het gebeuren !

30-04-2018 .. 1 mei 2018 gaat het gebeuren !


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

www.gezelschapszorg.nl - 035 - 7730047  Gezelschap aan huis Gooi en Omstreken

Het pruttelt al een tijdje en ineens vanavond dacht ik; 'Ik ga het doen.' Gezelschap aan ouderen bieden in welke vorm dan ook. Vooral de vorm van de aanvrager.
Ervaring heb ik meer dan genoeg.
Ouderen blijven langer thuis wonen en persoonlijk lijkt mij dat heel fijn, maar er ontstaat wellicht wel vraag naar gezelschap. Zeker misschien als je alleen woont en/of je partner woont in een verzorgingshuis.
Een fijn gesprek, theater, een wandeling, samen naar het ziekenhuis, bioscoopje, museum, winkelen, boodschappen doen, knutselen, samen haken of breien, kaarten of andere spelletjes en eventueel voorlezen voor de slechtzienden. Het kan allemaal.
Ik heb een handige hoge instapauto met veel ruimte voor de rolstoel, dus een bezoekje naar een dierentuin (ik roep maar wat) is ook mogelijk.

En morgen krijg ik m'n domein en hosting www.gezelschapszorg.nl en ga ik de website bouwen. Nadenken over de folders/flyers. Kortom het gaat even druk worden achter mijn computer.

En weet je wat nou zo grappig is......en ik heb het er niet om gedaan...... maar op 1 mei 2002 ben ik als zzp'er gestart met mijn praktijk in hypnotherapie en coaching. En nu ga ik dit aanvullen met op een andere manier voor mensen zorgen.

Ik heb er zo'n zin in !!!

Update: Website staat online !
Sinds 3 mei is de blog ook online!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel mooi gebaar van jou !! 
| 19:38 |
Dankjewel. Ook wel heel fijn om te doen
| 21:56 |
Wat een prachtig verbindend en m(w)enselijk concept. Ik wens je heel veel plezier, warmte en verbindingen met en van elkaar !
| 12:00 |
Vooral die warmte en verbindingen kijk ik erg naar uit ! Dankjewel !!
| 18:05 |
geniet ervan ...de kadootjes in en van de menselijkheid !
| 18:57 |
Ga ik zeker doen. Dankjewel !!!
| 00:55 |
graag gedaan
| 12:51 |
Wat een super goed idee, toy, toy, toy en heel veel succes...
| 07:02 |
Het idee bestond al en ik heb me toegevoegd ;-)
Dankjewel.... zo'n zin in. Zo ik dit  ;-)
| 14:13 |
das heel mooi meis. Daar zal zeker veel vraag naar zijn denk ik. 
| 21:55 |
En de website is nét online gegaan......
Morgen de flyers ontwerpen.
| 01:59 |
nou die heb ik ff helemaal bekeken. Profi hoor een gat in de markt. Ben benieuwd naar de flyer.
| 15:56 |
Ik ben ook benieuwd naar de flyer 😜
En dankjewel voor je compliment.
| 18:50 |
die krijgen we hoop ik nog te zien.😊
| 21:06 |
Op messenger zal ik je de foto ervan laten zien. denk ik..... 😜
| 22:38 |
niet denk ik.....doen!!!!!
| 00:38 |
Zie PB .......
Ja ik ga wel een flyer maken...... o.i.d. Lukt nog niet erg, maar komt er wel aan.
| 11:46 |
gezien!!
| 17:37 |
Jeeeeeeeeej! Wat ga je snel! Ik denk dat er heel veel behoefte is aan gezelschap, en hoop dat je veel klanten gaat krijgen!! Succes!
| 12:01 |
Ja wat in m'n kop zit, zit niet in m'n kont hè. Beslissing genomen gisteren en gáán !
| 13:27 |
En dankjewel, hoop er inderdaad een succes van te maken. Nu website bouwen en met de eerste tekst online gaan....... Vandaag nog...
| 13:29 |
dat lijkt mij ook iets wat helemaal bij een Marion past!
| 10:16 |
Inderdaad. Dat heb je goed.
| 10:21 |
Ik wens je veel succes. Ja hier is vraag naar, 
vrienden van ons werken bij Home Instead, een organisatie die onder andere ook deze zorg organiseert. Familie vraagt ook deze zorg aan voor persoonlijke aandacht die zij (en wij) niet kunnen bieden. 
| 10:03 |
In Hilversum is ook een HomeInstead. Ben ik ook aangenomen maar ze heeft nog geen cliënten en dus heb ik geen werk.
Ik denk wel dat het toekomst heeft. Nu zelf nog cliënten krijgen ;-)
| 10:23 |
 Leuk initiatief
| 10:34 |
Spannend wel ook. Op naar mijn eerste cliënt ;-)
| 10:36 |
Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging. Goed weldoordacht in ieder geval. Denk dat je wel aanvragen krijgt! 
| 08:22 |
Ik hoop het. Ga er wel actief naar op zoek, maar eerst administratief starten ;-)
| 10:24 |
Dat laatste is ook wel belangrijk. Succes! 
| 10:25 |
Dankjewel !!!!
| 10:30 |
Succes. Ik denk zeker dat er interesse is voor deze vorm van extra begeleiding.
| 07:54 |
Ik denk wel dat het toekomst heeft. Ik ga het meemaken ;-)
| 10:24 |
Nou ik vindt het redelijk goed uitgelegt
| 01:27 |
dankje
| 10:29 |
Fantastisch. Love it. Kanjer!
| 00:06 |
😘❤️
| 00:11 |
Dat vind ik een heel mooi initiatief! Ik denk dat er veel behoefte aan is. Heel veel succes!
| 23:59 |
Ik denk wel dat er meer vraag gaat komen in de toekomst.
Dank je wel !!
| 00:03 |
Jeetje, wat gaaf! Zoiets wil ik al jaren, maar wist niet goed hoe ik dit nu moest gaan doen. Ik ga je dus nog beter volgen hahaha en je website bekijken zodra hij helemaal af is. Heel veel succes lieverd! Ik gun het je zo xxx
| 23:53 |
Wat ben je toch een lief mens !! Jeetje.... Je bent aangenomen bij deze !! ;-) Oh wacht..... ik heb nog geen mensen in mijn bestand om voor te zorgen.

Tis effe een beetje goed uitzoeken met PGB en zo ivm factureren, maar verder gewoon een kwestie van starten en alles kan gevraagd worden. Heb een hele wijze boekhoudster, dus een prima vraagbaak achter de hand en dat is een veilig idee.
Ik denk nooit zo na en start. Heb ik 16 jaar geleden ook gedaan. En het komt altijd goed. Wat vooral belangrijk is een goeie boekhouder die de regels van de belastingen goed kent. Scheelt een hoop gedoe en uitzoekwerk.
| 00:01 |
Wordt ik je eerste personeelslid haha als je het nodig hebt! Ik heb hier dus echt respect voor, dat je het lef ook hebt om het ook maar te gaan doen. Ik ben daar veel te onzeker over altijd, kan ik nog een hoop van leren haha. Dit is echt een baan op mijn lijf geschreven, dus misschien moet ik me er ook maar eens in gaan verdiepen. Ga eerst een beetje bij jou de kunst afkijken hoor haha. Echt waar, ik ga zo met een lach op mijn gezicht mijn bedje op zoeken xxx
| 00:07 |
En vragen kan altijd hè  !!!
Welterusten lachebekje !! ;-)
| 00:09 |
Wat een mooi idee! Je zult het er vast druk mee krijgen.
| 23:40 |
Zou het? Ik ben niet de eerste met het idee. Ik ga m'n vleugels spreiden in ieder geval en zie wel wat er gebeurt.
| 23:43 |
Hier wordt dat gezien als de taak van de familie. Mijn tante (88) vindt b.v. dat zij mij heeft 'geërfd' van mijn moeder (haar zus).
 
| 00:09 |
Hier is het ook wel vaak de familie die de mantelzorg oppakt, maar er zijn ook veel werkende gezinnen en dan kan het er bij in schieten en dan is het misschien wel fijn om mij in te huren. Bij mijn moeder huurde ik ook iemand in voor bijvoorbeeld haar haren wassen en in de krullen zetten. Zo had ik tijd voor andere dingen om met haar te doen. Zo zie ik deze 'dienst' ook eigenlijk.
| 00:14 |
Prima soort 'dienst'; aanvulling op de mantelzorg dus. Je gaat het zeker druk krijgen.😄
| 00:23 |
Nou zou hartstikke leuk zijn als ik het druk kreeg. Gezellig !!
| 01:02 |
👍
| 01:10 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen