Anafylactische shock

Anafylactische shock


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling 

Een shock die erg ingrijpend is, een anafylactische shock met ernstige volgen (in mijn geval).  Ik kreeg er een hartstilstand door. Ik had een allergische reactie op contrastvloeistof tijdens een hartkatheterisatie.  Mij is achteraf door de cardioloog verteld; je bloedvaten gaan wijd openstaan, daardoor valt je bloeddruk weg en je hart stopt ermee. Ik  ben vervolgens gereanimeerd  en werd later wakker op de IC. Ik had een engeltje op mijn schouder want heb de hele ingrijpende  gebeurtenis overleeft zonder nare gevolgen! hier ben ik iedere dag nog erg dankbaar voor!!

Sindsdien draag ik een armband van Save Me waar een code op staat die hulpverleners, in geval van nood, kunnen scannen met een mobiele telefoon met scanner, zodat mijn medische gegevens, mijn allergische reacties en persoonlijke gegevens direct zichtbaar zijn.

foto pixabay


Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat heftig zeg dat je dat hebt mee gemaakt, gelukkig heb je het overleeft en kan je het na vertellen.
Hoe gaat het nu met jou?
En komt dit vaak voor?
| 19:41 |
Dat is heftig, gelukkig heb je het er goed afgebracht.
Ik had het vorig jaar december, reactie op een contrastmiddel bij een scan.
yoo.rs/albert.van.den.berg/blog/scan-met-bijwerkingen-1485123436.html?Ysid=31546
| 22:19 |
goed dat je nu zo een armband hebt met de belangrijkste info
iedereen zou zo 1 moeten hebben
| 21:57 |
ja is mooi hoor, je registreert je gegevens in een eigen account
| 22:13 |
shocking zeg..blij dat ik het net 6 x achter de rug heb...k zou amper nog durven.
Blij dat je weer boven water kwam... zo voor mij ook..maar dan net ff anders
| 10:16 |
ja ik moet nog geopereerd maar ben erg angstig, moet er zelfs voor in therapie om t te verwerken
| 22:14 |
Begrijpelijk en dus doen, t leven is te veel waard he..ik ag trouwens ook in therapie, fijn
zolang t maar wat oplost
| 22:42 |
Ik las het bij jouw 'collega' Arno van den Kieboom. Schrok ervan!
| 16:32 |
ja klopt heb ik gelezen!
| 16:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen