De liefde gevonden dankzij Yoors!


Tja, wat zal ik zeggen... het kan gek lopen in het leven. Marjolein staat op Yoors toch best bekend om blogs over relaties en dan droeg ik toch vooral het standpunt uit dat ik daar niet meer voor open stond, er niet meer aan wilde beginnen, er het nut niet van inzag dat mensen zich aan elkaar verbonden. Waarom zou je dat doen? Waarom zou je je afhankelijk maken van een ander? Levensgevaarlijk, je kunt zomaar gekwetst worden! 

Begin dit jaar verscheen daar op Yoors Marc met zijn persoonlijke verhaal en zijn quotes. Hij reageerde op een blog van mij over astrologie, hij wilde ook zijn horoscoop maken en ik bood daarbij mijn hulp aan. Na wat aarzeling stuurde hij me zijn gegevens, ik maakte de horoscoop en stuurde die met uitleg aan hem terug. Daarna ontstond er een emailwisseling. Kennelijk had ik een paar snaren geraakt in mijn uitleg. Marc wilde wel graag een keer onder het genot van een kopje koffie ergens afspreken om er verder over te praten. We bleken niet eens ver bij elkaar vandaan te wonen. Maar voordat die afspraak gemaakt werd om de horoscoop te bespreken, gebeurden er allerlei andere dingen over de email: kun je echt verliefd worden op iemand zonder hem überhaupt ooit gezien te hebben? Het bleek te kunnen, Cupido had ons beiden vol geraakt met zijn pijlen.

Vol verwondering van wat er aan het gebeuren was, werd dan toch die afspraak gemaakt. Hellup, bestwel spannend, als het maar niet tegenvalt in het echt, als IK maar niet tegenval in het echt! De zorgen bleken ongegrond, de klik was er en hoe! Gebeurt dit echt? De verwarring was groot, maar nu die verwarring een klein beetje neerdaalt, hebben we uitzicht op een prachtig zonnig toekomstbeeld: ja, wij gaan samen verder!

Marc en Marjolein, Marjolein en Marc, M&M... zijn wij het eerste Yoors stel?

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!