×

Yoors


Inloggen
×

Yoorsnotifications_noneadd
23-11-2018 16:25
2 volgers , 2 antwoorden
camera_alt
Afbeelding toevoegen
2 antwoorden
Een apart account voor blogs op social media

Een apart account voor blogs op social media


Ik heb het maar eens even anders aangepakt. Voorheen deelde ik al mijn blogs op Facebook, eerst automatisch, maar later werkte dat niet meer. De laatste tijd deed ik dat niet altijd meer, of eigenlijk meestal niet. Het zoveelste blog over vaccineren strijkt veel mensen tegen de haren in en de hoeveelheid is ook weleens een probleem. En ik wil geen 'vrienden' kwijtraken omdat ze zich gespamd voelen natuurlijk. Nadat ik laatst hier van iemand een vraag las over of ik wat met Pinterest deed, en daarna te horen kreeg dat dat zeker een aanrader is, heb ik een account aangemaakt. Voor de Emtinckhof hebben we een account aangemaakt op Instagram en van de week heb ik de knoop maar eens doorgehakt en heb ik er voor mezelf ook een account aangemaakt. 

Toch heel anders dan Facebook! Ik zag onder andere dat een aantal van mijn vrienden aparte accounts hebben, eentje voor blogs en een ander een account voor haar teckelpup. Dat is natuurlijk ook een idee, een apart account voor blogs! Zeker omdat op instagram allerlei mensen je kunnen volgen zonder dat je vrienden hoeft te zijn, zoals dat op Facebook wel is. Nu is Instagram natuurlijk meer een fotomedium en ik zat te zoeken hoe je twee accounts kon koppelen, toen ik de opmerking tegenkwam dat dat op Facebook al veel langer kan.

Ja natuurlijk, op Facebook kan dat ook! Ik heb natuurlijk al het account van de Emtinckhof onder mijn beheer, waarom zou ik geen apart account maken voor mijn blogs? Dus dat heb ik gedaan. Al mijn blogs staan erop en al mijn nieuwe blogs zullen er automatisch op gedeeld gaan worden, evenals op Pinterest. Bijna professioneel dus! Nu kan ik op Facebook zelf kijken wie ik uitnodig voor het blogaccount en dan kiezen mensen er dus voor en voelen ze zich niet gespamd. Ik ben weer helemaal hip & happening op social media! Mocht je me willen volgen op Facebook of Instagram, beide accounts heten Marjolein Blogt.