Een vraag: hoe doen jullie dat?

Een vraag: hoe doen jullie dat?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Eigenlijk heb ik een vraag aan jullie.

Ik blog nu een half jaar en die blog worden door Yoorsianen gelezen en verder plaats ik ze op Facebook. Soms heb ik het gevoel dat ik mijn Facebook vrienden een beetje overspoel met mijn blogs, soms heb ik inspiratie en schrijf ik veel en alle blogs worden na drie maanden nog een keer herplaatst. 

Ik begrijp dat sommigen van jullie een eigen website hebben of een apart Facebook account waar de blogs op worden geplaatst. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar hoe jullie dat doen, wat de mogelijkheden zijn. Ik wil mijn blogactiviteiten wel wat uitbreiden. Ik schrijf soms ook over onderwerpen die ik niet voor iedereen in mijn Facebook community zichtbaar wil hebben en op een algemener account kan iedereen zelf kiezen of ze ze willen zien of niet. 

Kortom: hoe doen jullie dat? Ik hoor graag jullie ervaringen!

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik deel niet veel op Facebook, soms op de pagina van yoors op Facebook. Gerelateerde blogs komen op de site van de imkervereniging, ik las deze week dat op de Facebook pagina van de permacultuur de yoors stukken worden verwijderd??? Daar heb ik jou gevonden en zo kwam ik op Yoors.
| 23:35 |
Ik heb twee fb accounts die ik eigenlijk beiden gebruik. Het ene account gebruik ik om mijn missie mee uit te dragen maar ook voor het delen van mijn blogs. Mijn gewone fb account gebruik ik tegenwoordig eigenlijk alleen nog maar voor het delen van mijn blogs en daar deel ik weinig andere dingen op of mee. Verder schrijf ik nog voor twee platforms. Met 1 daarvan heb ik vandaag de link in een blog van Yoors verwerkt. Zo worden er twee vliegen in 1 klap geslagen. Ik kan toch mijn content van dat platform gebruiken, zonder dat dit ten kostte gaat van content van het betreffende platform. Ook op Instagram deel ik soms blogs.
| 18:04 |
Zelfs al zou je naast yoors geen social media account hebben, kun je er voor zorgen dat je blog gelezen word:
yoo.rs/tipsvaningrid/blog/hoe-zorg-je-dat-jouw-blog-gelezen-wordt-ook-al-heb-je-buiten-yoors-geen-ander-account-1499244990.html?Ysid=8138

Daarnaast zijn er, zoals Hans al aangaf diverse groepen waar yoorslinks welkom zijn.
yoo.rs/tipsvaningrid/blog/20-plekken-op-social-media-om-yoorslinks-te-delen-1505731056.html?Ysid=8138
| 17:58 |
dank je! Ga ik lezen.
| 18:22 |
Graag gedaan.
| 18:27 |
Heb een fb zonder iets persoonlijks. Enkel wat om te bekijken of delen of voor mij dan voor haakpatronen
| 14:13 |
Ik heb bewust geen 'beestboek'account, dus ik kan je niet helpen.
| 18:54 |
Ik heb ook een aparte fb hiervoor. Maar ik gebruikte fb verder niet.
| 13:57 |
Ik vind het vooral leuk om te laten zien wat ik maak aan foto´s en wat er af en toe uit mijn hoofd en toetsenbord rolt.
Ben niet zo bezig met allerhande kanalen te bedienen. Ik heb een eigen internetsite waar ik alles kan doen en schrijven wat ik wil, Yoo.rs vindt ik heel leuk voor de prettige interactie hier maar vooral ook de stukken die ik lees en foto´s die ik zie.
Verder heb ik Pinterest om wat te verzamelen en als enige kanaal om mijn Yoors postings te delen.
| 12:58 |
ja, er zijn hier een boel gezellige mensen! ;)
| 18:57 |
Op Facebook heb je ook allerlei groepen. Ik zoek in welke groepen een post past en daar deel ik dan
| 12:53 |
dat probeer ik ook meer te doen, of mijn bloggen als antwoord op een artikel van Vrouw of Linda ofzo te plaatsen, als het relevant is natuurlijk. Je ziet de views dan wel hard stijgen (en dat werkt een beetje verslavend)
| 18:57 |
Ik heb niet echt fb vrienden en mijn fb is eigenlijk afgesloten meen ik. Alleen de berichten via Yoors dkirgegeven zijn volgens mij openbaar. Ik zet af en toe iets in een groep of op twitter maar ik geloof niet dat dit bij mij veel bezoekers brengt. Ik ben er ook nog niet zo lang en weet van een hoop niet hoe het werkt. Ik probeer nu eerst de trefwoorden aan te passen.
| 12:28 |
De meeste plaats ik op mijn fb en pinterest. Wat ik schrijf schrijf rond hobby's plaats ik ook in groepen rond die bepaalde hobby.
| 12:13 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen