×

Yoors


Inloggen
×

Yoorscamera_alt
Afbeelding toevoegen
Mijn Savannah Gold Up! is geboren!

Mijn Savannah Gold Up! is geboren!


Ik vertelde de vorige keer al over het honeymoonnet, een manier van Volkswagen om de klant op de hoogte te houden van de status van hun bestelde auto. Je krijgt in totaal 9 emails, de vorige keer vertelde ik over de eerste twee, waarin werd vermeld wanneer mijn Up! wordt geproduceerd en waar.

Week 47 is aangebroken, deze week wordt mijn Up! in de prachtige kleur Savannah Gold geproduceerd. Afgelopen dinsdag kreeg ik een email dat vandaag werd gestart met de productie van mijn Up! in de fabriek in Bratislava. Vandaag kreeg ik een email dat hij klaar is en dat hij van Bratislava onderweg is naar Nederland, compleet met vermelding van het chassisnummer.

Wat gaat dat snel! Dinsdag zat er bij de email ook een video met een impressie gemaakt in de VW fabriek in Wolfsburg, Duitsland. In die video zie je al hoe snel dat assembleren gaat en hoe zo'n fabriek bijna meer op een laboratorium lijkt dan op een fabriek. Zo schoon, geen olie en vet, geen vieze overalls, maar mensen in witte jassen en robots, mooi hoor!

En nu is hij dus onderweg... volgens het aftelmechanisme moet ik nog 30 dagen wachten, dat is 22 december, maar daar reken ik maar niet op. Ik ga voorlopig maar gewoon uit van de datum die de Volkswagendealer mij heeft opgegeven: 31 januari.