Persoonlijke groei: true colours


Na de kaart die ik een paar dagen geleden trok, zie mijn blog 'De Bloemenknop, of: groeien doet soms pijn' (link onderaan), heb ik vanochtend een nieuwe kaart getrokken en alweer was hij zeer treffend. De boodschap was: Het is tijd uw ware kleur te laten zien. De vlucht is begonnen. 

Het klopt wederom met mijn gevoel. Een paar dagen lang heb ik mijn blokkades goed gevoeld, een geremdheid, een niet-spontaan zijn. Ik wil niet zeggen dat ik somber was, maar er was iets. Nadat ik de kaart van van de week getrokken had en mijn blog heb geschreven, gingen er dingen borrelen. Ik schreef van de week dat de angst vlak voor het moment van het openbarsten van de bloem het grootst is. Het zette me aan het denken. Waar ben ik bang voor? Wat kan er gebeuren? Je bent banger voor de angst zelf dan voor waar je bang voor denkt te zijn. Dat stelde me gerust. De blokkades waar ik al zo lang tegenaan loop en die schijnbaar niet te verschuiven zijn,  leken een beetje te wijken, waardoor er een klein paadje ontstond, een sluiproute langs de blokkade, zodat ik voorzichtig aan de andere kant kon gaan kijken. Het voelde licht en vrolijk, de zon scheen er. 

De blokkades zijn niet weg, maar ik denk dat als ik me bewust blijf van het paadje en dat vaker bewandel, ik het pad kan doen uitslijten naar een bredere weg, de weg naar de zon en naar vrolijkheid en genieten. Wellicht dat die bergen die naast het paadje liggen dan ooit helemaal verdwijnen...

De kaart vandaag heeft het bij het rechte eind: de vlucht is begonnen!

Gisteren, een paar dagen na het trekken van deze kaart, trok ik voor het eerst weer een kaart... het was wederom deze! Is dat niet heel erg apart? Kennelijk was er nog geen nieuwe boodschap voor me.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!