×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Volkswagen honeymoonnet, wachten op mijn nieuwe Up!

Volkswagen honeymoonnet, wachten op mijn nieuwe Up!


In mijn blog over al mijn auto's (zie link onderaan), schreef ik al dat de leasetermijn van mijn huidige rode Volkswagen Up! er bijna op zit en dat ik aan het kijken was naar een andere en dat mijn oog gevallen was op de kleur Savannah Gold, die op dat moment eigenlijk al net uit de collectie was. Mijn werkgever heeft ook nog wat druk op de ketel gezet en toen bleek dat de kleur toch nog net leverbaar was, ware het niet dat er dan wel die week een beslissing moest vallen. Hij is dus besteld! Verwachte leverdatum is eind januari, drie maanden wachttijd dus.

Vorige week kreeg in twee emails van de Volkswagen dealer, emails die mij op de hoogte houden van de voortgang van mijn 'bestelling'. Hij schakelt door naar 'mijn Volkswagen pagina' en de naam van de website waar je dan op komt heet: honeymoonnet! Eigenlijk is het meer een soort 'in ondertrouw' tijd, maar de naam is leuk gevonden. Ik heb nu email 1 en 2 gekregen, aangegeven met grote stippen met de nummers erin. Te zien is dat er 9 stippen zijn, ik ga dus nog 7 emails krijgen voordat ik mijn nieuwe Up! in mijn armen kan sluiten. 

In email nummer 1 staat een foto van mijn Up! in de juiste kleur, het door mij zo gewenste Savannah Gold dus, met alle technische gegevens erbij. Update 2 is gelijktijdig verstuurd en daarin is allerlei interessante informatie te vinden: Mijn Up! gaat gebouwd worden in week 47 in de Volkswagenfabriek in Bratislava, Slowakije en volgens deze site is de afleverdatum vastgesteld op 22 december. In de rechterbovenhoek van de pagina staat in ieder geval een afteller die meldt dat ik nog 45 dagen moet wachten op mijn Up! Verder is er een video geplaatst over hoe je via een app je eigen telefoon kunt gebruiken als navigatie, voor muziek en meer.

 Het is wonderlijk te ervaren hoe gevoelig ik ben voor dit soort emails, hoe leuk ik het vind om deze informatie te ontvangen. Nog 7 emails te gaan... Wat betreft de levertijd hou ik toch maar even aan wat de dealer heeft doorgegeven: eind januari. Begin januari is een drukke tijd in de automobilerij en ik wil me niet teleurgesteld voelen. 

Deze kleur Up! heb ik nog niet in het echt gezien. Mijn dochter komt er af en toe eentje tegen op de snelweg, maar voor mij is het nog een verrassing. Ik hou er wel van om een beetje apart te zijn en alhoewel een Volkswagen Up! bepaald geen onderscheidende auto is, zal de kleur dat in mijn geval wel zijn. Ik zal de komende vijf jaar in mijn omgeving herkenbaar zijn aan mijn auto! Nog 45 nachtjes slapen.... (of 85...)


The Original Enrique
Ohh! En dan heb ik jouw auto net afgedaan als 'eenheidsworst'! "Schaam, schaam...":fearful: Natuurlijk ben ik blij voor je! Je hebt gewoon wel een mooie, nieuwe en moderne auto die ook nog eens lekker zuinig is! #datdanweerwel :wink::grin:
22-11-2018 12:41
22-11-2018 12:41 • 2 reacties • Reageer
The Original Enrique
Marjolein nee maar ik vind het wel lullig van me zo. En jij hebt of krijgt dus de enige echte van VW, dat is zo!:wink:
22-11-2018 13:07
22-11-2018 13:07 • Reageer
Marjolein
'Klein' schaam je vooral niet hoor, je mag een mening hebben. Mijn man vindt het ook helemaal niks, maar ondertussen rijdt hij er wel met plezier in, hahahah... 
22-11-2018 13:00
22-11-2018 13:00 • Reageer
Albert van den Berg
Een leuke manier om de wachttijd te veraangenamen.
Misschien iets voor koppels om hun verkering-verloving-ondertrouw-trouwen in een nieuwsbriefproces te gooien :blush: Ik weet eigenlijk niet of verloven nog bestaat als zodaning, toen wij verloofden was het een intentie om te trouwen, wanneer ??
Heel aparte kleur, maar wel mooi.
07-11-2018 19:57
07-11-2018 19:57 • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Ik vind het een prachtige kleur. Spannend allemaal hoor. Fijn dat je baas mee heb geholpen om de juiste kleur te krijgen. Onderlaatst heb ik een Up gekregen als leenauto, was een automaat. Als automaat vind ik hem niet lekker rijden. De garage vertelde ook, dat het geen echte automaat is, maar een robot. Verder vond ik de auto niet verkeerd. Alhoewel ik hem nooit zou inruilen voor mijn Outlander. 
07-11-2018 12:44
07-11-2018 12:44 • Reageer