Lunch feestje!

Lunch feestje!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ben jij het ook wel eens zat om elke keer hetzelfde te eten bij de lunch en inspiratieloos? Ik betrap mijzelf er soms ook wel eens op dat ik niet echt variërend ben met mijn lunch, omdat ik soms te lui ben (ja ja een hele slechte reden). Nu is het mijn doel om er toch wat aan te doen en er elke dag een feestje van te maken. Hieronder een beetje inspiratie voor een heerlijk lunch feestje.


1. Humus en wortel

Ja ja dat even wat anders dan een broodje hagelslag, maar wortel op brood kan ook lekker zijn en super simpel. Even de wortel raspen en dan lekker over de humus en jij kunt er altijd nog heerlijke kruiden eraan toevoegen als peper en rozemarijn.


2. Pesto met avocado

Heerlijke pesto met boven op plakjes avocado en daarboven op weer tomaten en je sluit het af met een snufje peper! Piece of cake en heerlijk gezond.


3. Tosti zalm

Dit is één van mijn favoriet! Als ik een dag vrij ben maak ik meestal een tosti met zalm! Ik leg dan een paar plakjes zalm op brood en daarboven heerlijk rucola.

Ik zeg doen!


Happy Lunchfeestje


Image title


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ziet er gezellig en lekker uit
| 20:16 |
Zier er erg kleurrijk uit, ik zou zelf voor een volkoren boterham kiezen.
| 15:40 |
Alles vind ik lekker behalve de humus .
| 22:27 |
Tosti zalm vind ik niet lekker. Ik houd niet van warme zalm.
Een wortel op brood ook niet. De middelste lijkt me wel lekker.
Ik maakte iedere ochtend een salade voor de lunch. Lekker makkelijk.
| 14:27 |
oeh salade is inderdaad ook altijd lekker om te nemen :)
| 16:46 |
Ziet er lekker uit :)
| 11:22 |
humus en pesto vind ik ook wel erg lekker! mooie blog!
| 10:48 |
Ziet er goed uit .
| 00:16 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen