controle en perfectie

controle en perfectie


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Soms walg ik van mezelf en mijn perfectionisme en het controlefreak zijn. Zoals vanmorgen kwam ik thuis van mijn werk en had mijn vriend het huishouden gedaan en de was opgevouwen. Helaas was dit niet naar mijn zin en heb ik het allemaal opnieuw opgevouwen en werd ik heel erg kwaad omdat het niet goed was. Ik walg dan echt van mezelf kan het niet onder controle krijgen om het niet te doen. Het moet op de manier zoals ik het wil en niet anders. Ik heb hier al zo vaak problemen mee gehad. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Lastig kan het zeker zijn, ook ik heb het..
En ook mij zit het mijn gezondheid soms in de weg!
| 21:45 |
heb ik ook
| 23:59 |
Herkenbaar, maar gelukkig is het wel minder geworden... Sterkte... Maak het bespreekbaar..
| 21:22 |
tja, ik ga het zeggen gelijk het is. maar eigenlijk zou je tevreden en dankbaar moeten zijn dat ze het gedaan hebben.
Ik had dat vroeger ook dat het steeds op mijn en alleen mijn manier moest gaan, maar ik ben het gaan inzien, juist gelijk u nu, en dan kan je stilletjes aan bewust van worden en het een laten zijn zoals het is. Ook al is het niet op jouw manier.
2 + 2 =4
maar
3 +1 =ook 4 he
;-)
| 21:16 |
De vraag is of je er genoeg problemen mee hebt om er wat aan te doen...
| 20:51 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen