Mijn gevecht

Mijn gevecht


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo allemaal,

Ik ben een jonge moeder van 33. Ik heb een afwijking aan mijn afweersysteem waardoor mijn haar erg uitvalt. Ik heb dit al vanaf mijn elfde jaar. Toen ik jonger was had ik er niet zoveel last van maar naarmate ik ouder werd werd het voor mij steeds moeilijker dat mijn haar uitviel. Nu de laatste periode viel mijn haar weer heel erg uit de plukken waren zo groot dat ik er erg verdrietig van werd. Ik was de laatste tijd ruim een uur bezig om alle kale plekken te verdoezelen. Ik was dit op een gegeven moment zo zat dat ik vorige week woensdag besloten heb om de tondeuse te pakken en mijn haar eraf te halen.  Ik was heel erg bang voor de reactie van de buitenwereld dat ik besloten had om het op social media te plaatsen tot mijn verbazing was iedereen lovend en complimeteus naar mij. Ook was ik bang voor de reactie van mijn oudste dochter maar ze zei tegen mij gelukkig ben je nog gewoon mijn allerliefste mama. Dit heeft me zo geholpen. Nu mijn haar eraf is heb ik meer rust in mijn hoofd en niet elke dag de strijd tegen mijn haar verlies. 


Groetjes MarleenBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel dapper. Respect.
| 11:51 |
Wat een bikkel ben je! Moet een grote stap zijn geweest. En wat lief van je dochter!!
| 23:59 |
Stoer en erg veel lef!
Heb de foto gezien.
Ben echt onwijs trots op je!
| 19:03 |
Dank je wel
| 19:11 |
Heel dapper van je om dat te doen en te delen op social media!
Dat is beter voor je zelfbeeld en acceptatie.
Chapeau zeggen we in belgie
| 11:17 |
Wat geweldig dat je dat gedaan hebt! Het is gewoon een stoere daad en een stoer kapsel!
| 02:17 |
Ha dat is t meest mooie wat jij jezelf kon geven, acceptatie en er wat mee doen, grandioos
kun je trots op zijn.. mij zat die dikke buik in de weg..heb t maar losgelaten..beterrrrrrrrrrr
| 21:57 |
Respect voor jou Marleen dat je die stap hebt genomen. En met of zonder haar, je blijft dezelfde persoon.
En wat lief en fijn hoe je dochter vooral reageerde :)
| 21:42 |
Heel dapper en stoer!
| 21:12 |
Wat goed van jou! Al die stress is dan ook niet goed over je haar, en voor nu is het even opgelost. En weet je, het staat stoer zo'n kort koppie, en die mensen? Niks van aantrekken, dit is jouw keuze!
| 21:06 |
wauw wat dapper! ik heb echt respect voor je keuze!!!
| 20:54 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen