Gedicht: Herkend

Gedicht: Herkend


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

*Herkend*


Een blij kind lacht

Een speels kind speelt

Een stout kind plaagt

Een lief kind deelt


Een verdrietig kind huilt

Een moe kind slaapt

Een verwend kind pruilt

Een suf kind gaapt


Een vrolijk kind grapt

Een vervelend kind pest

Een luid kind roept

Een ondeugend kind test


Een verlegen kind bloost

En een fit kind rent

Maar een kind wordt altijd

Als kind herkend


Geschreven door Marloes van Gemert

(Foto: Pixabay)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heerlijk te lezen: dat spelen met woorden,die dan nog perfect rijmen, zonder geforceerd te zijn. En eindigen in een afgewerkt en bondig resultaat: Zo is een kind – luid, soms lief soms ondeugend. Ongedwongen als een kind – dat ons liefdegevoel in deze wereld telkens weer aanwakkert. Proficiat. Marloes. (Zal ik ook weer snel even delen op Fb). Luc.
| 13:02 |
Wow wat een mooie reactie! Heel erg bedankt :)
| 21:20 |
SORRY, Marloes, hierbij een late bedanking voor de +10ptn Kado op mijn reactie: Maar ik begreep nu maar die ‘+10 ptn’ Ik begreep niet wat dit was, ik kende het bestaan niet van de 10 ptn kado: dus, ik dacht dat dit toevallig met mijn 10e pageview , tegelijk met jouw reactie op mijn reactie, te maken had. Deze morgen kreeg ik deze uitleg van Ingrid op mijn vragen na het lezen over ‘yoorsptn behalen’. En, nu heb ik nog geen 1000 Yptn, maar zodra ik die heb, krijg je voor je volgend gedicht, een 25 yp (en ook voor anderen) want ik vind jou gedichten héél mooi! Luc.
30-06-2017 | 16:52
| 16:54 |
Haha maakt niet uit.
Super bedankt, fijn om zoveel enthousiasme te zien :) word ik helemaal blij van!
| 17:17 |
Erg mooi gedicht. Een kind mag een kind zijn, hoe dan ook.
| 21:03 |
Ja precies! :)
| 00:27 |
Mooi mooi mooi!!
| 20:08 |
Dank dank dank :D
| 20:13 |
Mooi tekstje! Bedankt voor het delen :)
| 23:06 |
Dankjewel!
En graag gedaan ;)
| 00:03 |
Mooi, heel mooi weer!
| 22:15 |
:)
| 22:20 |
Weer een om van te genieten! Prachtig!
| 18:14 |
:) Dankjewel
| 22:20 |
Heel mooi Marloes!
| 17:28 |
:) dankje
| 17:35 |
Alweer zo'n mooie!
| 15:47 |
:)
| 15:58 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen