×

Yoors


Inloggen
×

YoorsOpgesloten in je eigen werk

Opgesloten in je eigen werk


Welkom back lovely readers,

 

Het is nu 27-09-2017, een mooie dag voor een stukje tekst uit mijn hoofd. De afgelopen tijd is echt een ramp geweest. Stage, school en geen werk. Hoe ouder ik word en hoe dichterbij ik in de maatschappij begin te komen hoe verder ik mij ervan zou willen duwen. Er gebeuren van de gekste dingen. Zoals stagiaires die aan het afstuderen zijn weg sturen, nadat zij niet de begeleiding hebben gekregen die ze horen te krijgen. Het is zo raar om te zien hoe mensen hun macht misbruiken. Als ik naar mijn stage ga krijg ik altijd het gevoel dat ik alles maar moet accepteren. Dat het een wonder is dat ik bij hun de vuile klusjes mag doen. Dat ik me geëerd moet voelen dat ik ‘de beste plek' heb gekregen die je maar zou kunnen krijgen.

Ik zou graag dingen in mij terug willen zien, dat ik misschien wel iets verkeerd doe waardoor ik zo word behandelt. Maar nee.. zij hebben geen reden nodig om jou te moeten belazeren of om jou er zo snel mogelijk eruit te gooien, omdat je ‘veel te duur bent’. Al ben ik ervan overtuigd dat ik een werknemerstaak op mij heb voor 100euro per maand. Ik zou niet meer dan dat denken…  ach ja.

Ik heb vaak genoeg gedacht dat ik waarschijnlijk mijn taken niet goed uitvoer of dat ik juist te langzaam ben. Maar dan… loopt mevrouw ‘je moet weg, want je bent te duur’ naar mij toe om mij te vragen of het niet mogelijk is om extra te willen werken of van dagen zou willen veranderen, omdat ik toch wel goed van pas zou zijn als iemand op vakantie is. Hoe graag ik nee zou willen zeggen en weg zou willen lopen…. accepteer ik het toch en doe wat zij van mij vraagt. Dit heeft niet zo zeer te maken met haar, voor het geval jullie dat denken. Ik kan het gewoon niet over mijn hart halen om mijn collega’s die mij niet als een stagiaire zien maar als medewerker zien te laten zitten. Hoe je het went of keert tegen haar in gaan is tegen het team in gaan en dat is dus precies niet wat ik voor hen wil.

Slikken en door lopen. Dat is nu wat ik denk. Tot het einde en dan kan je wel beter krijgen. 


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.