En toen wist ik even niet wat antwoorden

En toen wist ik even niet wat antwoorden


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dus ik solliciteer op een PAB job.  Leg braaf uit wat er gespeeld heeft maar dat ik er klaar voor ben, ik wil terug verder.  Ik zeg ook dat ik mijn job altijd met liefde en enthousiasme ben blijven doen want let's face it, het blijft een groot deel van je leven en ik deed het zeer graag.  Krijg ik als antwoord dat madam zelf ook als ortho agoge had gewerkt en dat ze zo al wist dat de job veel zwaarder was dan wat ik OOIT had gedaan.  Nu, mevrouw, zwaar mentaal en fysiek gehandicapte volwassenen met bijkomende gedragsproblemen is niet niks hoor.  Maar soit, maak mijn rekening maar, ik ga de jouwe nooit maken.  Op naar ander en uitdagender :D

(moest ik toch even ventileren)...Tot morgen!!

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Veel succes met de volgende
| 22:28 |
Absoluut
| 09:37 |
Een "getrainde" dame, heeft pas weer cursus zoveel gedaan, en doet hier een stukje ordinaire niveaubepaling... Top gehandeld....next!
| 22:22 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen